Isnin, 9 September 2013

debaran makin terasa. ..

Isnin, 9 September 2013
Bulan September merupakan bulan yg penuh debaran...
10,11 dan 12 September..Tarikh keramat...
Bermulalah exam upsr utk murid2 tahun enam..
Berdebar sangat2...kesibukan makin ketara...
Cikgu2 dah tak lena tdor...
Kalau di sekolah Mp, ckgu2 berebut utk ambil kelas....rasanya dah bnyak yg diberi..tapi makin bnyak, makin tak mencukupi..aduhaiiiiiii
Masa cukup jelesssss skrang ni...
Nak mngadap blog pun tak sempat
Maaf jika kunjungan tak berbalas....
Insya Allah, jika ada kelapangan, Mp akan bw laju2 ya..
Semalam  diadakan Majlis Restu Ilmu disekolah...
Majlis yg penuh dgn air mata.....


Solat hajat di sekolah.Air mata mngalir lagi...

Ini bukan makcik jual nasi ya...ckgi2 yg mnyediakan makanan utk anak2 didik sempena Program Rehat Minda. 

macam kenduri pulak..

Tndatangan akur janji ...

Motivasi oleh alumni sksw...thnks dear atas sokongan...

Semoga mereka semua berjaya dgn cemerlang dalam peperiksaan nanti...
Merekalah harapan....
Harapan ibu bapa, harapan guru dan harapan sekolah....







39 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

:)

Normi Nieza berkata...

cikgu plk yg terlbh debarannya..gud luck utk semua student UPSR 2013...semoga beroleh kejayaan yg cemerlang..aamiin

Jari Manis berkata...

Betul tu bila time nk exam je bukan budak2 je yg berdebar, cikgu dan parent pun berdebar sama betul x kak MP :-)

EmbunRosaliza berkata...

Assalam Cikgu MP, semoga anak didik Mp n anak akk serta semua calon upsr berjaya dgn cemerlang dlm uprs nnt

hainom OKje berkata...

Sedihlah baca entri ni MP...Terharu dengan kesungguhn cikgu nak anak murid berjaya....
Hehe...apa salahnya jadi makcik jual nasi lemak pun bukan selalu hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Cikgu pun berdebar juga ye MP.... anak murid apa lagi kan :)

Mummydearie berkata...

Anak saya berdebar2 sebab dapat cuti tiga hari sempena UPSR. Maknya pulak berdebar2 sbb kalau cuti maknanya anak buang masa kat rumah main game aje. Good luck utk cikgu2 dan anak2 yang akan menduduki UPSR esok.

Puan Kutu berkata...

selamat berjuang utk semua adik2 yg bakal duduki upsr.semoga cemerlang hendaknya.

Ema Johari berkata...

selamat berjuang utk murid-murid yang exam UPSR...anak ema cuti esok dan tulat atas sebab murid tahun 6 exam

Aine Ainun berkata...

Sy pn terasa debarnya kak.mp シ

Chic Na berkata...

cikgu pulak yg tak lena tido ye.. hehe.. semoga berjaya utk semua..

ummiross berkata...

Moga anak2 murid MP dan semua anak2 yang menduduki UPSR dipermudahkan oleh ALLah SWT, selamat maju jaya.

Rozita berkata...

Memang betul mp..
Cikgu pon terasa debarannya. Gud luck utk semua anak anak murid calon upsr tahun ni

Aju Mohit berkata...

semoga dipermudahkanlah hendaknya buat adik2 yang akan menduduki upsr besok aminn

NzA berkata...

sama la ni ha....dh xlena tidur memikirkan anak2 didik yg akan duduki UPSR esok..semoga dipermudahkan....

umi alya berkata...

moga dipermudahkan segalanya, aamiin..

azi berkata...

selamat menempuh peperiksaan buat anak didik MP..semoga semuanya beroleh kejayaan...:)

MystoryPic berkata...

Good Luck untuk adik2 UPSR

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

sebenarnya mak yg lebih nerves nie...good luck semua..

m.u.l.a.n berkata...

moga berjaya semua...!!

Ummi Iman berkata...

Aktiviti menarik. Bg smgt pada anak murid. Semoga semuanya berjaya.

.:fyzz:. berkata...

good luck ..moga sukses ..

aizamia3 berkata...


Moga semua calon jawab soalan dengan tenang dan moga semua berjaya hendakNYA. ;)

Rinna berkata...

Cikgu pun rasa berdebar yer.. Moga anak2 murid semuanya berjaya..

❤Kamsiah❤ berkata...

inshaa ALLAH...mudah2an beroleh keberkatan dan kejayaan utk student yg amik exam..

Cho Zila berkata...

gituler ada jadi cikgukan.. berdoa yang terabik untu anak muridnyer...

insan marhaen berkata...

KPI guru bergantung kepada KPI anak muridnya.. tak gitu?

BUNDA a.k.a KN berkata...

alhamdulillah, semoga murid2 berjaya dan sukses..

Zaitun berkata...

Semoga semuanya beroleh kejayaan.

aTieYusof Family berkata...

InsyaAllah dgn usaha & doa anak2 ini akan berjaya..amin! :)

Kesuma Angsana berkata...

doakan yg terbaik aje untuk mereka semua, moga berjaya kan !

ieda immi berkata...

memang rasa debar dia
akk yg anak darjah 5 nie duk sebuk tanye itu dan ini ngan anak akk ekeke ..
anak akak pun teruja .. balik sek cerita pasal suasana kakak2 amik upsr ... haii debor ;)

Nafira usof berkata...

student amik Exam.. tapi cikgu2 pon sama2 cuak kan~

salam kenal dari saya.. terima kasih kerana mengunjungi blog Nafira..:)

yan's cottage berkata...

mmmm......masa nie lah.....cikgu2 berdebar2.....sama2 kita doakan....terbaik untuk semua...

Rosmadi Shakri berkata...

semoga semua BERJAYA,,, amin

nea lopah berkata...

Cikgu dan ibu bapa lebih berdebar....budak2 relax jer yer kak? hehehe

ibuintan berkata...

moga semuanya berjaya dgn cemerlang spt yg semua harapkan... insya Allah

Khai♥Rin : anies berkata...

tingat mama sy dulu. time nk exam dia releks je sy yg berdebar hehehe

Ibu Lala berkata...

Sy suka motivasi ni. Cuti sklh ni nk hntr gk ank pi motivasi diri.

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang