Ahad, 1 September 2013

Hasil Rembatan di Pesta Buku Kelantan 2013.

Ahad, 1 September 2013
Pesta Buku Kelantan diadakan pada 26 Ogos hingga 1 Sept 2013..
Rasanya dah lama Mp tak mnjenguk Pesta Buku Kelantan..
Zaman sekolah dulu selalu jugak pergi...
Mungkin sebab lebih teruja utk ke Pesta Buku Antarabngsa yg setiap tahun pergi brsama anak2...
Semalam, atas ajakan anak2, Mp menjejakkan kaki ke sana...
Memang awal2 dah rancang tak kan ke sana pada waktu siang..
Pastinya bersesak2 ngan budak2 sekolah...
Jadi Mp dan anak2 ke sana pada sbelah malam..


 hero sdang memilih buku...

 keadaan yg masih lengang...

pentas utama..

 hasil rembatan 3 beranak..nasib baik kakak tak de..

yang ni tuan tanah punya...
Bila agaknya nak baca...??? tnggu ada mood...muahahaha...
Walaupun tak brapa seronok membeli coz tak bnyak pilihan buku,
melayang jugaklah RM tu......
Nak buat macam manakan...dah memang giler membeli...

27 ulasan:

insan marhaen berkata...

IM boleh dikatakan selalu ke Hasani Book Store tapi cari CD nasyid.

Beli buku bukan tak mahu tapi tahu.. tak baca punya. maklumlah, sejak rabun ni... mals nak jengah buku. tak macam masa masih studi dulu..

umi alya berkata...

banyaknya MP borong buku

Chic Na berkata...

memang borong sakan tu kak.. heheh..

ZalinZalina berkata...

MP..husben saya pun baru beli buku Perang Salib kat MPH petang tadi..tengah baca lagi kot...saya lak minat buku resepi aje..hehe..

Gee GTG berkata...

salam kak mp..
wah!! blog ni pon dah lain..
hahaha.. nampak sangat lama dah x bw kan kan kan..
bestnye..
tapi saya x suka baca buku tebal2.. huaaa..
maapkan saya(sambil pandang lantai..)

Puan Kutu berkata...

amboi byk jugak hasil rembatan tu..beli buku takpe kak melayang duitnya,ilmu tu tiada nilainya berbanding wang ringgit.eceh...klu beli buat koleksi je tak baca tu yg rugi.hehe

Tetamu Istimewa berkata...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

Ummu Amar berkata...

wah!banyaknya...seronok tengok buku2 tu..

Aju Mohit berkata...

seronok tengok masing2 punya minat membaca, klu mcm ni mmg tak rugi berbelanja kan kak

azi berkata...

Tak pa MP...nanti lapang-lapang masa tu, boleh la bacaaa...tak rugi membeli bukukan...mana-mana yang dah tak mau tu, poslah kat SP ni..he..he..

hainom OKje berkata...

kalau Okje MP...tak suka beli buku gitu sebab sure tak baca punya...Pilihan OKje mesti majalah atau pun buku resepi

Ema Johari berkata...

banyaknya buku

Acik Erna berkata...

assalam MP..gila beli buku tak pe he he

NzA berkata...

Byk tu. Seronok tgk minat rakan2 pd novel ttp smpai skrg nza xminat baca novel..huhuhu..

Rinna berkata...

Wahh MP byk novel tuh.. caiyok2.. Selamat membaca yer.. :)

Cik Kay Jue berkata...

wah banyaknyer beli buku.. ckj thn ni da g pesta buku.. sb banyk lgi buku baru yg tak baca n tak buka lgi plastiknyer.. hehehe..

ummiross berkata...

Mp..ummi pun sama, time membeli buku, best je rembat mana2 yang berkenan, tapi time nak membaca banyak yang tertanguh-tangguh hehe..

tomato oren berkata...

jalan jalan kat pesta buku mmg best..kdang sampai lupa diri..hahaaa

Rozita berkata...

Saya pun sama MP...masa membeli tak sedar diri...rasa nak rembat semua yg saya berkenan, tapi nak membacanya ambik masa berbulan bulan hehehe...

.:fyzz:. berkata...

bestnya..byk tui buku...sukaaa..

lelamaisara berkata...

wah banyak tu hasil rembatan....

Kesuma Angsana berkata...

wah bestnyer tak rugi kalau beli buku2 ni kan !

Nurul Nadiah+Khairil Syazwan berkata...

Boleh tahan meriah pesta buku kat sana. Uwa saya pong dah rindu pesta buku ni

ANIM berkata...

bila membeli, kadang2 tak teringat nak membaca..
tak pe..dah nama kaki buku, kena beli juga MP

m.u.l.a.n berkata...

waahhhh pesta buku mmg best...!!

Nur-nba berkata...

Suka ke Pesta Buku... Hmm banyak tu... agak2 sampai hujung tahun ni akak boleh khatam tak tu.... ;)

tenku butang berkata...

cantiklea blog ni.. suka tengok kaler dia yg lembut ni..

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang