Ahad, 14 April 2013

wajah baru...

Ahad, 14 April 2013
Assalamualaikum dan salam sayang...
Hampir sethun lebih 'rumah' tak bercat...tak dihias dan tukar apa2 pun...
Dah boring jugak tgk benda yg sama...
Alhmdulillah, akhirnya impian utk tukar kaler 'rumah' ni menjadi knyataan...
Bukan tukar kaler jer...tapi tukar kesemuanya sekali...
Puas hati sangat dgn wajah baru kali ni..
Mp gunakan khidmat Cik Kumbang utk menukar keseluruhan 'rumah' Mp...
Terima kasih yg tidak terhingga kepada Cik Kumbang..
Harap2 kali ni Mp lebih rajin lagi mngadap blog...
Ye lah kan, rumah baru..smngat baru....

51 ulasan:

missSenget berkata...

sweet sangat warna oren ni..!


cantikkkkk...
sbb kite suka oren..kite suka rumah ni..

tumpang bole..? haha..

MulutPayau berkata...

Miss....
kita samakan...suka ngan warna oren...nak tumpang tidur pun boleh..hehehe...

Nor Salmi berkata...

Wah, ini dah kira renovation besar-besaran! Memang cantik 'rumah' baru MP. Sweet sangat dgn warna oren pelbagai tone.. Cantik 3x

cik kumbang berkata...

Tq akak :)
happy blogging ! :D

Aju Mohit berkata...

cantik and sweet je kak, amboi dua2 rumah baru ni hehehehe

Harith Iskandar berkata...

orange colorrr.... :)

sal berkata...

cantik berseri...tentu semangat nak buat kerja rumah..haha..

Puan Kutu berkata...

semalam klik entry testing tu takde,dh nmpk dh perubahan wajah blog nie..hari ni betul2 oren cat tuan rumah..berseri n bertenaga je jalan2 kt sini.hihi

ieja amieja berkata...

wow! orange gtu..patut la msk td ingat salah umah..huhu
umah baru semangat baru la ye

yan's cottage berkata...

wah2....cantik rumah baru....

Angah berkata...

the orange....segar mata memandang...

Ratu Hatiku berkata...

Cantiklah rumah baru MP.. :D

Kamariah Awang berkata...

Simple tapi cantik... Nampak selesa.

ummiross berkata...

Salam Mp..

Ingat salah masuk rumah tadi, hehe..

Cantik MP, ceria dan bertenaga.

Acik Erna berkata...

Assalam MP..cantik

Nur-nba berkata...

Kak MP... saya terpukau.. Cantik sangat blog akak ni..Kami suka juga.. ;) Berapa agaknya kos buat templae ni ye? Teringin juga nak make-over blog..

NzA berkata...

wow...terlopong jap mulut tgk...CANTIK!!!! tetiba jeles...hik.hik.hik....

Aine Ainun berkata...

hamboi...kemain berseriiiiiiiiiii lagi..=)))

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

cantik oren gitu..saya pun dah lama tak tukar.

eita berkata...

haaa....bru leh komen...

oren mata hitam ku..hehehhe.....

Tihara berkata...

cantik lah kaler oren ni, bersemangat je rasa :)

BUNDA a.k.a KN berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
BUNDA a.k.a KN berkata...

ok lah tu, cantik kaler nya...lembut dan segar mata melihat..

Cho Zila berkata...

memang perlukan semangat baru rajin sikit mengupdatekan...

AziE berkata...

suker... ceria

Rozita berkata...

Walaupun kaler dia garang..tapi nampak sweet aje...I loikeeeee..

Ujie berkata...

Ceria je...segar terasa!

Jemarisuri berkata...

cantik...terkejut sat...hihi.
happy blogging MP...

umi alya berkata...

Oooooooooooooo baru leh komen kt sini, cantiknya..

Amie berkata...

oh! Rumh baru...serba baru... ingatkan salah masuk rumah tadi MP... cantik berseri!

Fiza Rahman berkata...

Cantik rumah baru ☺☺

jarimanis berkata...

Ohhh rumah dh berwajah baru yer baru festime jejak kaki kt sini :-)

mamyharraz berkata...

lawa kak rmh baru :D
sy pun teringin nak makeover tp belum tiba masa

Ucu Faridah berkata...

cantik berseri rumah baru MP..ada buat makan2 tak..hahahaha

che mid berkata...

wah.. siap gantung bunga sekali kt atas tuuu.. rumah CM je yang tak tukar langsir.. tengah carik pesen terbaru he he

whitecappuccino berkata...

cantik dan kemas rumah baru MP.suka!

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Salam MP,

Ini bukan renovate lagi, kira roboh terusdan diganti dgn rumah baru. Cantik dgn warna yg lembut.

Semo hepi sokmorla deh

Ema Blog berkata...

cantik kaler oren..sama tema dgn zon ema utk 5S di pejabat ni..

NEKCIK berkata...

nekcik pun teringinn gak nak tukar design baru..tapi fobia benar..bila tersilap buat hari tu..iyalah nekcik ni rabun IT!!!

Kesuma Angsana berkata...

wah cantik betul ni !

m.u.l.a.n berkata...

rasa segar mata yg layu tadi ni tengok kaler oren...

ieda immi berkata...

cantik
suke oren .. berseri2 ;)

Hanis Azla berkata...

Salam MP..

Wahh.. rumah baru yang cantik.. sungguh berseri2..

Rinna berkata...

Cantiknyaa rumah baru.. MP setelah dicat baru.. oren kekuningan gitu.. :)

airis aries berkata...

Salam..memang cantik rumah baru nih

ibuintan berkata...

cantik... bebaloi mengubah wajahnya

moga semangat berblog MP juga makin tinggi lepas ni

nea lopah berkata...

cntik lah langsir oren MP ni. selalu2 update blog yer..hehe

Ena's Stories berkata...

fuh..teruja bila bukak blog MP tadi...cantik dan ceria..suka tgok..

Aishah Jahirah berkata...

phewitt....lawa rumah baru kak...ceria je...

Hijab Valley berkata...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Ibu Lala berkata...

ermmm cantik sgt. cerah mata memandang.

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang