Khamis, 27 Mac 2014

Dah dapat idaman hati...

Khamis, 27 Mac 2014
Assalamualaikum  dan salam sayang..

Dah lama tak mnjenguk blog kesayangan ni..
Rasanya habuk pun dah semakin tebal dan  bersawang..
Ada kalanya rindu membuak2 utk mencoret, namun apakan daya..
Rindu juga utk membaca coretan kawan2..tapi yg dah mnjadi kebiasaan telah mnjadi luar biasa...semuanya bersebab..


Baru2 ni Mp ada tempah photobook dari seorang kawan. Dah lama sbnrnya mngidam nak benda ni..
Orng lain dah berkurun milikinya..
Tak pe, sekurang2nya Mp miliki jugak walau lmbat..



Bila dah ada photobook ni legaa sangat...tak payah risau pasal gmbar2 tu semua..
Nak tengok pun senang jer...main belek2 macam buku..
Mp beli dgn rega rm110 termasuk pos. 70 muka surat..
Gambar pun tak sempat nak edit..
Semuanya pakai pos jer...Tapi puas hati sangat...


32 ulasan:

❤Kamsiah❤ berkata...

akak biasa tgk kat kedai2 jual kamera...cantik sangat..yalah dok simpan gambar2 dlm pc ni...sekali rosak,habis semua gambar lesap..

nurbijen berkata...

saya pun suka buat photobook…. order kat M'sia dan pos ke alamat keluarga… boleh la mereka hilangkan rindu kat kami di sini :)

Jari Manis berkata...

Betul Kak MP..lama tak bersiaran kan...tak rugi buat photobook ni..JM je tak buat2 lagi :-)

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik kan

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Cantiknya photobook tu MP... akak pun dah lama teringin nak buat photobook ni... kawan PM tu tolong edit ke gambar tu sekali... berapa muka surat ye..

umi alya berkata...

cantiknya..

Aisy Nasiha berkata...

Cantiknya ya.. saya pun ada buat photobook, beli online je tapi entah bila nak minta hantar tu ya.. hihi. Tengok akak buat cantik ni, tak leh jadi

Puan Kutu berkata...

pertama kali mesti la ada rasa tak puas hatinya kak mp..lepas ni boleh buat lagi abadakan gambar kenangan satu famili..sy pun ada beli dua photobook dr pixajor since last year..malas nak edit masuk gambar nti tggu dekat2 due baru buat.huhu

MulutPayau berkata...

Cahaya Hidupku.
Ya, dia tolong edit kan..saya cuma poskan pendrive jer..terima yang dan siap..
70 m/s Rm110 termasuk pos...tak tahulah mahal ke murah..hihi..

NEKCIK berkata...

nekcik ni lagi lah rabun it...simpan sana hilang simpan sini hilang..lagilah si sam sung ni...tersilap sentuh..habis gambo nekcik yg comey tu ghaaib!!

Aju Mohit berkata...

wah cantiknya kak, kenangan seumur hidup, saya tak pernah buat photobook ni lagi memang begitu kot harganya kak

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

MP: cantik le..saya tak terpikir pulak ada photobook family macam nie..saya ingat ada photobook for wedding jer..

t.a.t.a berkata...

Oic.. itu fungsi nya. Family kami part gambar bergambar ni memang jauh sekali la nak join.

Ibu Lala berkata...

Wah cantiknya. Kenangan kan.

Zaitun berkata...

Cantik.

Anak kak Zai pun ada buat, gambar kahwin dia.

Ema Johari berkata...

cantiknya photobook..tak pernah buat lagi

Mummydearie berkata...

Bestlah photobook ni. Saya pun belum ada lagi. Nak buat sumbat semua kenangan dalam photobook nanti. Senang nak belek-belek sambil mengimbau kenangan lalu :)

NzA berkata...

Murah jugak tu. nza pn ada satu..mmg rasa sgt berbaloi2 ..nk edit utk ke dua rasa xde mood pulak....

Kesuma Angsana berkata...

wah nampak menarik tu.. pic2 mesti canti2k kan !

Amanda Suria berkata...

menarik la....share la beli kat mana....boleh gak nak cuba buat macam ni kan.....

Yati berkata...

Cantiknya. Yati pun tak merasa lagi buat photobook ni.
Kak Ina, hari tu Yati kelik tumpat lalu Gua Musang. :D

n O e s u h a i m i berkata...

cantiknya...noe pun teringin nak buat macam ni

Aishah Jahirah berkata...

macam menarik je utk dimiliki...

paridah berkata...

bagus ada photobook ni yer...xmahal juga nak menempahnya..ok la harganya xmahal sangat...lama xjumpa MP.

Khai♥Rin : anies berkata...

wah best tu..sy ni dari dulu nk buat tp x buat2 jg ;-)

aine ainun berkata...

bestkan kak...
saya dah byk beli.tp x sempat buat hihi ;)

Khai♥Rin : anies berkata...

p/s kalu nk mai PWTC nnt, dtg on 26.4 sbb sy ada kt sn. ari2 lain sy dok opis

makchaq berkata...

Anak2 makchaq pun ajak jugak buat, tapi masing2 sibuk tak macam tak terjadi2 nak buat...
dulu2 ada album boleh tengok2 la ni nak kena bukak komputer kalau nak tengok..

aizamia3 berkata...

dah ramai buat macam tu.. saya sendiri pun tak cuba2 lagi.. ;)

Nor Salmi berkata...

Wah, bestnya! Akak ni berangan dari dulu tak menempah lagi

Rinna berkata...

Wah bestnya teringin laa plak nak buat gini..

aishah nin berkata...

salam ukhuwah :)

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang