Selasa, 28 April 2015

rindu sangat

Selasa, 28 April 2015
Dah lama tak menulis d blog..
Tgn terketar2 utk menaip bait2 perkataan..
Rindu sntiasa bertandang di hati..
Namun apa kan daya...

Dalam kesibukan mngejar waktu,
Kadang kita terlupa sesuatu..
Yg amat bermakna bagi kita..
Yg sntiasa mnghiburkan kita kala kesedihan..

18 ulasan:

Normi Nieza berkata...

bw sini..lama tak tgk entry baru akak..:)

paridah berkata...

selamat berjumpa semula....

Zaitun berkata...

Selamat kembali berblog.

Minggu lps kak zai teringat dgn MP.

Acik Erna berkata...

selamat kembali MP

Mummydearie berkata...

Salam MP,

Selamat kembali ke alam maya *_* Memang betul-betul-betul lama tak dengar berita dari MP ni!

Yati berkata...

Rindu baca entri kak Ina. Tapi Yati follow akak kat facebook, cantik bunga-bunga kat rumah akak. :)

MyStory Pic berkata...

baru semalam terlintas dalam hati saya dah lama tak nampak MP kat bw.... tetiba hari ni MP dah muncul

Zareda Norman berkata...

hai.. baru nampak updet..

Puan Kutu berkata...

rajin2 sikit kak menulis..plz..buatlah comeback..tu pun frenz kt fb..dpt la ikut perkembangan kan..

mama aini berkata...

assalam MP..lama tak merayau keblog MP..ke`bz`an melanda mama.. mama juga dah lama tak BW & update entry.. he2..

NzA berkata...

Betul tu mp, skrg ni nk buka blog pn dh xdan...

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Amie berkata...

Pelan-pelan MP, ada masa terluang boleh update....

aizamia3 berkata...

Adakala kita perlu pentingkan hal yang lebih penting.. takpe.. slow2. lelama nanti dapatlah rentak menulis tu balik.. ;)

MulutPayau berkata...

Terima kasih

hainom OKje berkata...

Tak per MP....dulukan mana yg penting....

hainom OKje berkata...

Bila cikgu menjadi sentimental hihi.....macam macam puisi keluar hihi

pak sunang berkata...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikanmerangin.blogspot.co.id

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang