Selasa, 29 September 2015

Akhirnya....

Selasa, 29 September 2015
Bnyak kali cuba buka blog..
Macam2 ikhtiar dah buat..
Akhirnya hari ni dapat buka...
Legaaa rasanya..
Ingatkan blog ni akan berkubur begitu saja ...

22 ulasan:

eima berkata...

lupa password ke

Farah Waheda Wahid berkata...

adakah anda terlupa password? he he he...

NEKCIK berkata...

asalamualaikum MP..huwaa huwaa welcome back..ramai peminat yang rindu bayangan dah kat MP

Aisy Nasiha berkata...

Hai akak.. ingat saya lg tak?
Kemain lama xupdate ya..
Ingatkan dh pindah ke luar negara..

paridah berkata...

selamat kembali blogging MP

paridah berkata...

selamat kembali blogging MP

Hanis Azla berkata...

As-salam MP,

ALHAMDULILLAH.. :)

Nafira usof berkata...

password lupa kah?

Jemari Suri berkata...

Akk pun sama ingat dh xblh buka hihi
Nasib msh ada sbb dh tkr link aritu...

Jemari Suri berkata...

Akk pun sama ingat dh xblh buka hihi
Nasib msh ada sbb dh tkr link aritu...

Puan Kutu berkata...

Punya lama tak update..i miss u.hehe

azi berkata...

Salam rindu MP...
kita masing masing dah lama x bercerita kat blog ye...teringin nak tengok gambaq terbaru MP.:)

aizamia3 berkata...

Akhirnya.. ;)
Nasib baik ingat kata laluan.. ;)

Yati berkata...

Nape tak bole buka blog tu? :)

hainom OKje berkata...

Lupa password ke MP? Ke mmg sengaja buat buat lupa haha.

Norain Omar berkata...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

Cik Kumbang berkata...

Alhamdulillah :)

Mak Wardah berkata...

Salam. Alhamdulillah.. jom MP menulis semula

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

hainom OKje berkata...

Alhamdulilah....nasib ada hati nak kembali ke pangkal jalan hihi

pak sunang berkata...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikanmerangin.blogspot.co.id

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang