Sabtu, 18 Januari 2014

pavilion. .tnggu kami datang..

Sabtu, 18 Januari 2014
Semakin hari masa seakan cepat berlari..mngejar kita..hingga kadang tersungkur kepenatan..
Kerja bukan makin sikit..tapi makin menebal..hari mnggu pun terasa cepat jer masa berlalu...
Kerja yg menanti perlu dibereskan. Kalau tak, makin , menggunung lah jawabnya..

Ok tnggalkan dulu kerja2 tersebut..minda perlu direhatkan..
Cuti Maulidur Rasul baru2 ni, laling ajak menemaninya ke KL. Kalau ikutkan badan yg letih, mmng nak rehat. Tapi kesian pulak kat laling. Sambil soping katanya.
Wahhh dgr jer prktaan keramat tu..bdan tiba 2 jer segar..
Kami ke Pavilion. Syoknya cuci mata sambil cuci poket laling.

Kakak. sempat posing sblum masuk

Si bongsu.

Abang sibuk mncuba baju baru..

Tnggu umi pilih h/bag..Sabar nak ya. Hihi



Giliran si bongsu pulak..butik Super Heroes mnjadi pilihan
.Si bongsu ni mmng tak pernah meminta.  Tapi selalu jer dapat..Kesayangan ayah lah tu..Konon nak pakai kasut tapi tak reti nak ikat tali..

Dua beradik ni sibuk posing.




Adik..baju dan kasut dah bertukar..sentuhan si ayah

Dah lenguh kaki ikut dia orng ni..

Lapar. Jommm makan dulu

Hasil rembatan tangan dan kaki..Di spnser sepenuhnya oleh penaja tersayang




Apa yg Mp rembat??? Dapat lagi idaman hati..Bertambah lagi koleksi




Beg fossil ni mnjdi idaman mp tahun lepas lagi..masa tgk kat butik ari tu mmng berkenan sangat. Bisik2 kat telinga laling. Tapi dia buat tak tahu jer. Memang perangai laling mcm tu. Tak boleh paksa kalau nak sesuatu,. Tapi dia akan ingat apa yg kita nak. Cuma tnggu masa jer..Beg bonia tu sbnarnya bukan target Mp. Tapi bila laling ofer cepat jer angguk..Anak dara Mp yg rasmikan dulu. Beli jer terus dia bawa.

Dan laling dah brthu awal2..bab soping akan di tutup utk smntara waktu. Soping kali kedua bulan 6 nanti..
Yesssss tak pe..Pavilion tnggu kami datang 6 bulan lagi..hahaha
Seronoknya mencuci poket laling...Mujur laling jenis yg tak kisah.
Berhabis utk anak bini tak pe kan..
Bertambah lagi koleksi h/bag Mp.



 Pavilion meriah dgn warna merah smpena CNY

Kakak. Dapat jugak jam impianya..


6 bulan lagi..sabar ya..sekarang ni kena intai2 apa yg nak..
Tuan tanah tengah senyum sampai telinga...
Bukan stkat senyum, tapi sengih memanjng.
Thanks laling..





33 ulasan:

NinaAz berkata...

Seronok tgk org kuar jalan ngn family. Nina sejak kawin dan arwah abah xd. Dah lama xkuar satu family cm ni

Aishah Jahirah berkata...

syoknye kak shoping...yg penting bukan kuar duit sendiri..ahaks

Jendela Hati berkata...

salam
seronoknya kite tgk akak soping

Aisy Nasiha berkata...

Wah...syoknya hadiah macam2.. lawa handbeg akak tu..warna menyerlah..

NzA berkata...

Wah bestnya.....terapi minda yg sgt2 brkesan....suka3x..

eita berkata...

giler syok tu gi shopping...

nyanyisunyi berkata...

bertuahnya badan..tengah2 bulan org dok umah dendiam tapi MP soping kat pavi lagi heheh

Puan Kutu berkata...

bestnya..cmni la baru sayang laling..cepat atau lmbt tetap tunaikan permintaan n hajat isteri tersayang.lawa beg kak mp...:)

nohas berkata...

ya, betul, berbelanja utk keluarga mengeratkan kasih sayang..shopping ni satu terapi..kan..

NEKCIK berkata...

Alhamdulilah rejeki badan ye MP..rezeki jgn ditolak gaduh jgn di cari

Normi Nieza berkata...

wah..untungnya kak..:)

paridah berkata...

assalam...salam perkenalan...mmg seronok bershopping ditaja yg tersayang...

umi alya berkata...

untungnya asyik ditaja jer..

mama sara nur berkata...

assalam mp
wowww shopping
xtvt paling best tu
dpt yg diidam....syukran

Aju Mohit berkata...

hrhehe berpuasa dari shopping ye kak, tp yg paling best dh dpt beg idaman hati, bulan 6 pun rasa sekejap je ;)

Tihara berkata...

alhamdulillah, murah rezeki family dapat merasa barang idaman :)

❤Kamsiah❤ berkata...

waahhh...kalau diajak shopping...demam2 pun terus kebah,kan..:)

Angah berkata...

bertuah badan weh....

BUNDA a.k.a KN berkata...

perempuan biasalah...shopping dah jadi makanan...tidak2 pun window shopping pun jadilah...

sud@is berkata...

cantiknya beg merah tuuuu...

t.a.t.a berkata...

Tengok gambar kakak yang atas sekali tu kan, saya nampak patung putih tu dulu baru nampak kakak. Hahaha. Overshadow betul.

Khai♥Rin : anies berkata...

sy sempat ke sini jg...ms 1.1.14 aritu..

Mummydearie berkata...

Untungnya MP ada laling yang sangatlah prihatin. Ada rutin shopping2 untuk anak2 dan isteri. Kalau sayalah, siap sediakan list panjang lebar gitu.

babYpose berkata...

Salam kenal, bestnya sopping, cantik beg fossil tu, suka :)

yan's cottage berkata...

bila dapat bonus....tak salah berbelanja untuk yg tersayang.....betul tak MP......

hainom OKje berkata...

Mmg seronok tu dapat apa yg dihajatikan MP.....lebih lagi dioffer gitu......

ummiross berkata...

waa meriahnya soping. Mp..berkenan juga ummi beg fossil tu, cantik kalernya.

Yati berkata...

Bestnya kak Ina, shopping kat pavilion lagi. Beruntung akak! Yati tak pernah jejak kaki lagi kat sana. Halamak, bila la nak pi ni...

Linda berkata...

Bestnya jln2...sy follow sini

Kasih Salina berkata...

terliur ehhh tengok handbag akak tu..color merah plak tu..

Rose Azadir berkata...

cantik beg tu... Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

Roha berkata...

bertuahnya MP dapat shopping sokmo yerr..:)
lama tak terjah sini..masuk2 terus terpandang fossil n bonia wahhh tergoda dibuatnya..:)

QasehnyaRania berkata...

rezeki utk anal anak dan isteri tersayang kan :-)

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang