Isnin, 6 Januari 2014

Santapan 2014

Isnin, 6 Januari 2014
Assalamualaikum dan salam sayang...

Alhmdulillah..syukur kerana masih lagi dipanjangkan usia utk mnghadapi hari2 seterusnya..
Cepat jer kan masa berlalu....
Menoleh ke belakang..terlalu bnyak kesilapan yg dilakukan...
Terlalu bnyak impian yg tidak kesampaian...
Namun, yg berlalu biarlah berlalu..
Yang mendatang perlu dihadapi dgn keyakinan..
Semoga hari esok lebih baik dari semalam...

Mp minta maaf coz jarang2 mnjenguk rumah kawan2..
InshaAllah, ada ksmpatan nanti Mp akan sampai jugak..
Sediakan air teh o ngan biskut ya..hehehe...
Masa 24 jam sehari seolah2 tidak mncukupi..
Kesibukan begitu ketara..
Terfikir jugak utk tutup terus blog ni..
Tapi perasaan sayang tu masih bertandang di hati...
Seolah2 tidak adil bagi kawan2...selalu datang tapi Mp tak smpat kunjung balas...
Minta maaf sekali lagi ya...
Tiada ungkapan yg boleh diucapkan..hanya kata MAAF...

Tak nak mngecewakan kawan2 yg datang rumah..jommmm layan..

 




Peberet Mp dan anak2..masakan Cina...

Terliur ke..???? 
Silalah ke Restoran Muallaf di Belakang Tesco KB..
Dan kalau nak try berpuluh2 menu yg disediakan boleh terjah ke Restoran Muallaf di Raub..

43 ulasan:

Jemari_Suri berkata...

mmg terliur sedapnya lauk pauk tu MP...^^
sama la ngan JS kadang2 rasa nk tutup jer blog tp kadang2 cam syg plak nk tinggal kwn2 maya yg sgt friendly wp tak pernah bersemuka...^^

ummiross berkata...

mp..ummi datang nak menjamu selera ni, ada lagi ke? hehe..

Khai♥Rin : anies berkata...

Sodap nyerrrrrrrrrrr

nohas berkata...

sedapnya ikan steam, ada mangga lagi...

❤Kamsiah❤ berkata...

ingatkan MP yg masak utk jamu kawan2 yg bertandang kesini hehe..
tak apa lah MP..mula2 buka sekolah,mmg cikgu cikgi teramat bz...

umi alya berkata...

Restoran Mualaf Raub mmg sedap, sedia jer RM byk2, mklm le kt sana, macam2 ada..

missShila Nget berkata...

ikan tu.. ikan tu..

menggodanya diaaaaa.. amboi~!

sud@is berkata...

Ya Mp ingat tadi menerjunkan diri kedapur jamu kengkawan....apapun kwan kawan tentu sayang MP

t.a.t.a berkata...

Sekali pandang halia tu nampak macam spaghetti pulak. hahaha.

Normi Nieza berkata...

wah..sedapnya akak..:)

eMMe berkata...

Kak MP, saya penah try makan restoran cina muslim Abdullah Chan.. mase tu pregnant twin, idam sgt hirup sharkfin soup..huhuhu...

Angah berkata...

ermmm terliur tgk sayur kailan tu

Mummydearie berkata...

Sesekali datang terus dihidangkan dengan makanan penuh satu meja MP, teruslah hati ni nak datang lagi. Takpalah kalau tak dapat kunjungan balas kerana kita kena faham semua orang ada rutin masing-masing yang jauh lebih penting selain daripada mengabdikan diri kepada blog kesayangan. Janganlah ditutup terus pintu rumah, jiran tetangga ni masih suka lagi nak bertandang :)

Nafira usof berkata...

sedapnyeeeeeee.. zura pon suka makan masakan cina style.. sedap!

Jari Manis berkata...

jemputlah datang rumah?..ingatkan kak MP yg masak..JM tetipu hahahah

Aju Mohit berkata...

wahhh rezeki pembuka 2014, nampak sedap kak, klu bab makan saya memang tak menolak ;)

Hanis Azla berkata...

As-salam kak MP..

Ya ALLAH.. dah telan2 liur dah ni kak ha..ha..

Fiza Rahman berkata...

Laparrrrr...☺☺

Masa memang cepat berlalu. Take ur time kak. Dahulukan mana yg penting.

Ema Johari berkata...

sedapnya..pernah try restoran muallaf kat puchong

aTieYusof Family berkata...

sedap2 makanan tu Kak..lapar nengok nya...haha
erm! biasalah awal2 tahun mmg busy skit kan.. kami memahami kak...hehe

mama sara nur berkata...

Assalam mp
Sedap2 belaka tu

Ena's Stories berkata...

Takpe mp...ape yg penting perlu didahulukan...tk ur time

yan's cottage berkata...

mmm.....semuanya best2 nie......

Rinna berkata...

Sedapnya tgk lauk pauk tuh MP.. :)

QasehnyaRania berkata...

sedapnya nengok kailan tu.
jauhnya nak pergi. hihi

Aisy Nasiha berkata...

La...xda ke komen saya.. mesti aritu saya tak sempat publish.. dah baca ni.. bestnya makan sedap2...lain kali balik kg nak pergi carilah kedai yg MP bagi tahu ni..

whitecappuccino berkata...

semua sedap ni

ANIM berkata...

noted MP. saya ni kalau ke kelantan..pening kepala cari kedai makan

QasehnyaRania berkata...

salam maulidul rasul MP (:

Roha berkata...

Salam Maulidul Rasul MP..

kompom teliuq lah MP oii..
lama tak bersiaran MP. awat citer ?

BUNDA a.k.a KN berkata...

sedapnyerr..

SALAM MAULIDUR RASUL..

Azian Elias berkata...

Jangan ditutup..just kalau ada masa, update je lah. Better cam tu..

insan marhaen berkata...

kenapa perlu diisytihar tutup. ada masa tulislah.

laparla pulak!

syiela berkata...

nyum nyum sedapnya.. jangan tutup kak... ada masa update la :)

msredcheesecake berkata...

Restoran muaalf? Jauh sgt.... Tapi memang terliur...

NEKCIK berkata...

janganlah tutup MP..rindu nekcik nanti..takpelah..bila lapang tu hantar hantar jerlah gambar..dapat jugak kami singgah

NzA berkata...

Terliur sudah. Kelik cuti raya cina ni bolehlh p intai2 kt situ.

Aishah Jahirah berkata...

sedapnye menu...akak saya ni lagi la lama x bW..huhuuu

mama berkata...

assalam MP..rindu nak BW keentry MP..keadaan tak mengizinkn mama yg asyik terkejar2 keppum & melayan dayyan harith tu..kat klang ni pun banyak restoren cina muslim..mama pernah makan kat sini..he2..cuma masakannya kurang pedas..

ayu Ismail berkata...

Memang terliur tgk makanan sodap2 tu

Puan Kutu berkata...

alaamk makanan semua sedap2..mmg sengaja menayang buat tatapan sy je kle apa ni..sedapnya la hai

selamat tahun baru kak mp..:)

hainom OKje berkata...

Ya Allah mmg sedap tu MP...okje pun suka makan Chinese cusine ni...dim sum tak ambik ke?

Ibu Lala berkata...

Wah sedapnya makanan...

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang