Sabtu, 9 November 2013

~~~~ SEDETIK LEBIH..HANYA UTK KAMU~~~~

Sabtu, 9 November 2013
Setiap nafas yg dihembus..
Setiap degupan jantung..
Aku selalu memikirkanmu..

Dalam sedar dibuai angan..
Dalam tidur dan khayalan..
Aku selalu memikirkanmu...

Ternyata aku perlukan cinta dari dirimu sayang..
Barulah terasa ku bernyawa...

Kasihku..
Kuamat mencintai kamu..
Kerana kau beri erti hidup..
Ku kan terus mencinta..
Sedetik lebih..selepas selamanya...

Di kala penuh ketakutan..
Dengan badai kehidupn..
Ku bersyukur adanya kamu..

Biarlah kehilangan..
Semua yg ada di dunia..
Asal masih adanya kamu...

Sedetik Lebih..Anuar Zain

Mood jiwang tak habis2 lagi ni...hihihi

SELAMAT HARI LAHIR UTK LALING..
(macam biasa, hadiah mmng tak de, kek pun tak de..bukan kedekut tapi dah tahap bakhil...hihi)
SEMOGA SENTIASA DIPNJANGKAN UMUR..
DILUASKAN PINTU REZEKI..
DAN SENTIASA DI LIMPAHI RAHMAT OLEH-NYA..

21 ulasan:

adrianna syaz berkata...

Salam kenal..sgt romantik..lagu feveret jgk ni..harap boleh kawan2 ya,, :D

Ain Noraini berkata...

mp..saya pun suka lagu ni...
sedapkan...

semoga laling mp dimurahkan rezeki dan bahagia bersama keluarga tercinta...

nurbijen berkata...

wah.. romantik gitu… siap tujukan lagu sempena birthday buah hati….
Btw, happy birthday to him… amin, moga terus dipanjangkan umur dan dimurahkkan rezeki :)

Aisy Nasiha berkata...

Haaa.. yeke kedekut akak ni. Kot suami yang tak nak hadiah tu? Dia pulak yg bagi hadiah kepada isteri n anak sempena hjadi dia...

Happy birthday to him. Wish him all the best n happy always..

Aju Mohit berkata...

amboihh romantika sangat kak!! so sweett!! hmmm kene wat surprise tu kak, wahh semoga bahagia sokmo kak!!!

❤Kamsiah❤ berkata...

satu lg lagu AZ yg akak suka-ketulusan hati

Jari Manis berkata...

Romantiknya JM suka pasangan yg mcm ni :-) bila turn JM pulak ni dh x sabar nk kawin tp belum ada calon huhuhu

Puan Kutu berkata...

SELAMAT HARI LAHIR JUGAK LALING..OPSS TERLEBIH SUDA!HEHE

hainom OKje berkata...

Selamat hari lahir buat laling awak MP.....tak pe bakhil bakhil pun janji laling sayang haha .....taunya....ada surprise lew tu!

EmbunRosaliza berkata...

Assalam MP. bila dok baca bait2 tu, rasa mcm tau je, oohhh rupa2nya lagu anuar zain, best jiwang2 ni heheh. Selamat hari lahir buat suami Mp

rostina76 berkata...

amboi jiwangnyaaaaa. utk laling tak pe la yangggg oooi. heheh

Gee GTG berkata...

hahahaha
alalalala..
sian tok laki die..
xdop kek..adeh.. tahniah!!^^

insan marhaen berkata...

Ingatkan sajak tadi...

umi alya berkata...

Samalah ngan hubby kita, dia bukannya nak hadiah kitapun, ahakkkkkkk..

Selamat Hari Lahir buat suami MP..

Ibu Lala berkata...

Selamat hari lahir jugak untuk suami MP

ummiross berkata...

Selamat hari lahir buat laling mp, moga dipanjangkan umur dan diberkati Allah sentiasa. Hehe..Mp, biar kedekut hadiah, tapi meriah dengan kasih sayang, lagu tu telah menggambarkan segalanya.

Amie berkata...

Syhadunya lagu... itulah cinta yang lahir dari hati dan jiwa, mengalir ke segenap aliran nafas kehidupan. Happy birrhday buat hubby kesayangan MP.... moga bahagia hingga ke syurga.

MystoryPic berkata...

heheheh..... so sweet......

Mummydearie berkata...

Alahai ... so, so sweet! Ini pun dah kira hadiah for laling jugalah kan. Kalau kita yang tak dapat hadiah, haruslah mendengus tak sudah-sudah :)

n O e s u h a i m i berkata...

wah..lagu kenangan ke tuuu??? hepi belated besday tuk laling MP...hadiah x penting...yg paling penting...ingat tarikh tu dn ada lagu :)

intanfirdaus247 berkata...

happy belated birthday untuk laling kak mp ya..hehe..sweet gitu

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang