Rabu, 27 Julai 2011

~~~~ W W ~~~~

Rabu, 27 Julai 2011
Lintah Darat




24 ulasan:

missgee berkata...

Errrrrrrrr...
Geli nyerrrrrr..
Tak sanggup..tak sanggup...
Buat muka saya macam nie..
huhuhu

ajumohit berkata...

Husband sy Ada buat jgk sbb dia sinus tp lintah tu tak pjg Mcm tu hehe

zul permatang badak berkata...

Huh....hebat dio.....oghe lain ghama hok takut.....
ambo pun....beraso gerun, tapi kalu nok berubat.....ia lah...rasa2 boleh kut....

Cik Sue berkata...

Gelinya...X bahaya ker??...

MulutPayau berkata...

Gee...hehehe mmng geli sangat..rasanya akak tak akan buat dah lepas ni...


Aju....lintah tu jdi pnjng sbb dah knyang...tnggu masa nak jatuh jer tu..ye lah akak buat krana ada resdung....

MulutPayau berkata...

Zul...kira Mp ni berani tahap gaban lah yer....nak lawa..snggup buat apa saja...hehehh


Cik sue....mmng geeeliiiii....tapi tklah bahaya..lubang hdung tu kena tutup ngan kapas...

Rusmini berkata...

kalau aku, sorry. aku takkan buat....

Kunang-Kunang berkata...

MP,

Akak tengok sekali lap jer. Tak sanggup. Geli.... Tahannya dia.

♥ Princess ♥ berkata...

gelinya!

Acik Erna berkata...

MP..ya allah gelinya..

S..U..D..@..I..S berkata...

tabik spring sapa yang sanggup
teramat geli....

Puan Kutu berkata...

isk tak sanggup.sbb sy penggeli.lagi2 bahagian muka!mmg tobat tak buat...tp lintahnie bagus.en suami pernah buat treatment nie.tp kt badan la..

zino berkata...

berani ke?

MulutPayau berkata...

Kunang-kunang....
mmng geli kan kak....Mp buat tu pun krana dipksa oleh sepupu...


Acik,Sudais,Princess.....masa buat tu hnya Allah yg tahu....macam2 parasaan ada....

Puan Kutu...
akak mmng pnggeli..tapi ntah mcm mana boleh terbuat pulak....

MulutPayau berkata...

Zino...Mp ni dikira beranilah yer...sbb boleh tahan muka kat lintah2 darat tu...semuanya kenyang!!!! hheheh

Maya Mayana berkata...

tak sanggup I kak...kucing beranak boleh la tengok but this haiwan geli den...

BSB berkata...

Geeeliiii...BSB tak sangup kooo.

nuwairani ismail berkata...

wow! saspek la dgn akak! dulu pernah jugak org offer kat sy nk buat free aje...tp tak sanggupp...huhu

Kak Imun berkata...

Salam, MP.

Kak angkat bendera putih, tak berani dan tak sanggup. MP memang berani la....:D

Piasara berkata...

"eeeeeeee...tak sanggup la takut,eh geli sebenarnya..MP mmg dasyatlah..respect.."

MulutPayau berkata...

Maya....akak pun geliiii sbnrnya....tapi tahan... percubaan yg berjaya...

BSB....tu laaa...ramai yg tak snggup buat...

Nuwairani....heheheh kira akak ni beranilah yer..tahan geli...

Kak Imun....nak mngis pun ada masa buat tu..mmng terasa geli yg amat....tapi tahan jer...

MulutPayau berkata...

Pia...sbnrnya, nak try sekor jer...lepas tu sepupu letak 20 ekor kat muka....trpksa tahan...

cik aisha berkata...

berkesan ke tak?kalau berkesan geli2 pn sanggupkan diri jugak rasanye..demi mhilangkn resdung...tp mmg geli tgk pn...salute la MP..steady je..;)

MP kalau boleh buat la popup komen senang cikit...hehee.kalau xksh la..:)

MulutPayau berkata...

cik aisha....

Nak kata brkesan sngat tu tklah...sbb kena buat acapkali....akak buat skli jer...dah tak berani nak buat....nmpak cam steady jer...dlam hati..punyalah kecut....

popup komen...bukan tak nak buat...tak reti nak buat..heheheh

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang