Sabtu, 22 Disember 2012

Best lepak2 kat rumah...

Sabtu, 22 Disember 2012
Cuti sekolah dah nak habis...
Menghabiskan sisa2 cuti dgn lepak2 di rumah...
Sebelum ni dah bertungkus lumus menyiapkan buku pengurusan 2013....
Hari2 terpaksa ke pejabat...
Minggu ni mengadap jadual waktu guru untuk 2013 pulak..
Stress ke?????
Tak lah...seronok sebenarnya coz ramai yg membantu...
Yg tak seronoknya, pasti ada suara2 sumbang di belakang  menyuarakan ketidak puasan hati tentang tugas yg terpaksa dipikul tahun depan...
Terpulang lah pada dia orang...
Tanggung jawab yg diberi mesti dilaksanakan...

Okehhhh...hari ni lepak dan tv...astro first  jadi tontonan...
Apa lagi, layan citer  Thuppakki lakonan si hensem vijay...
Filem ni mmkn masa selama 3 jam...
Sempat lah mp tengok sampai habis walau bersambung2 tengok..ye lah nak ngadap 3 jam tu memang tak kuasa...
Best tengok lakonan vijay...
Kelakar dan pastinya senyumannya menawan kalbu..hehehe..
Lagu2nya oke jugalah..
Biasalah..tgk citer tamil @ hindi tak de lagu mana best...
Tapi mp tak berapa suka citer hindi...
Layan tamil pulak kalau si vijay yg berlakon...
Kalau tak de vijay, jgn harap nak tengok....
Sebelum ni tengok pontianak vs orang minyak..kelakar jugalah citer tu...
Tapi macam lawak bodo jer....


34 ulasan:

Kasih Salina berkata...

salam kak MP..sekejap je kan dah nk hbs cuti sekolah..selamat menyambung tugas kak..

saya plak tak suka cite hindi..tak minat sgt..

MulutPayau berkata...

W'salam dik...betul tu..kejap jer masa berlalu...
Akak pun tak berapa suka citer hindi..akak layan citer tamil yg ada vijay jer..hehehe

ZalinZalina berkata...

MP...kadang2 cerita tamil lagi best kan..siap boleh buat kita nangis lagi tu..he he...MP cakap pasal Vijay baru saya nak google hensem ke Vijay tu..kikiki..

Kunang-Kunang berkata...

Salam MP,

Kak Ani layan juga cerita hindustan di saluran Zee malam2. Itu pun kalau tak ada kerja lain.

Cerita tamil tak pernah pulak tengok.

Semoga MP bahagia selalu disamping keluarga.

Totie@Tomy berkata...

kalau tang cerita hindi ni mak mertua saya peminat no.1..hehe

Jendela Hati berkata...

selamar lepak2 kak...

masih dgn citer tamil hehe... samalah kite... lebih suka tamil dari hindi...

azi berkata...

Selamat Berehat dan Selamat kembali bertugas MP...lagi seminggu lagikan sekolah dah nak bukak...berehatlah dulu tumpang boleh berehat ni, bila dah buka sekolah nanti, awal2 tahun mesti sibukkan bersambung dengan latihan sukan lagi...:)

saya tak minat cerita tamil, hindi pun sekarang jarang tengok dah..

umialya berkata...

lamanya tak tengok crita tamil

Rozita berkata...

Selamat berlepak lepak mp. Kejap aje dah habis cuti ek...

intanfirdaus247 berkata...

selamat berlepaking di rumah mp!

MystoryPic berkata...

MP...
saya baru sampai kampung... hujan kat sini dah 2 minggu tak berhenti siang dan malam... sejukkk sangat.. memang sangat best lepak kat rumah sebabnya bila sejuk perut lapar makan jer pastu dok dalam selimut tidur je... huhuhu

ieda berkata...

yelah MP .. duk rumah lagi best , layan anak2 .. santai2 .. malas2an di dalam rumah .. perghhh nikmat ! ;)

Pn Kartini berkata...

Lepak2 kat umah juga...lebih2 lagi time ujan2 nii...malassss jee kuar umah..huhu;)

NzA berkata...

sesekali manjakan diri dgn brmalas2 di rumah...best...selamat lepak2 dpn tv...

❤Kamsiah❤ berkata...

bermalas2an kat rumah...makan2..tgk tv...baca novel..mmg best...

Nor Salmi berkata...

Sekejap je masa berlalu. Dah dapat tugas utk tahun depan ye. Biasalah, ketidakpuasa hati tu sentiasa berlaku di mana2. Selagi bergelar manusia, ada je yg tak kena. yang penting kita buat kerja kita dgn sempurna..

dwaty berkata...

saya takde astro... so, lepak kat rumah sorg2 sangat membosankan... huhuhuhu

Ena's Palace berkata...

hehehe..layan citer hindi pun jadik ek..sy lebih suka hindustan..

TiranaAduka berkata...

salam sis
Jalam2 ptg minggu.cari mulut payau

Fiza Rahman berkata...

Sekejap jer dah nak penghujung cuti sekolah. Selamat kembali bertugas yer cikgu ☺☺

Rasp berkata...

dah nak habis pun cuti2 sekolah ek...
bila kita enjoy memang cepat jer masa berlalu kan....
i lak suka citer hindi dari tamil...
tapi dah lama sangggat dah tak layan citer hindi....

Zareda Norman berkata...

zar pun dah mula cuti dua minggu.. Nak melepak sampai tumbang... Hehehehe

ummiross berkata...

Ummi pun tak tau vijay tu, nanti nak google juga lah. Masa cuti best gak layan movie kan MP.

Tihara berkata...

akak dah lama tak layan cite tamil ni..masa duk serdang dulu..selalu layan dgn hubby time cuti weekends..sambil makan kacang cap tangan..hihik :)

Amie berkata...

Rasa tak puas cuti sebab sepanjang cuti memang kena buat kerja sekolah, urusan rasmi, mesyuarat dsb... tapi tak apalah, ada kerja ada gaji, ada bonus lagi...harap2 tahun 2013 tak mahu keluh kesah lagi... banyak dah rezeki Allah bagi he he he hh...

Nur-nba berkata...

Salam.. Lusa dah kena attend mesyuarat di sek.. Sekejap je masa berlalu...

Aida Ali berkata...

Selamat Bertugas semula. Gaji banyak, kerja mestilah banyak. SYMP

Jemarisuri berkata...

selamat bertugas MP...tentu seronok kan dh nk bukak sekolah...kalau js x tau la camne kalau cuti lama2...hihi

makchaq berkata...

Makchaq rasa paling best bercuti lepak2 kat rumah..
kalau pi berjalan/holiday, bila balik kerja makin banyak, kain baju nak basuh dan nak kemas rumah.. kalau lepak kat rumah sambil santai2 layan anak boleh siapkan kerja2 rumah..

LadyBird berkata...

beberapa hari je lagi.. :)

Puan Kutu berkata...

wah tak sgka kak mp suka vijay.layan cerita tamil gak ekk..en suami mmg peminat cerita tamil.vijay pun hero kesukaan beliau jugak..sy pun lebih prefer menonton tamil dr hindi..:)

mama aini berkata...

sekejap ye masa lepak MP akan berakhir..selamat bertugas kembali..

EmbunRosaliza berkata...

Kalo tak kemana mmg best je bersantai2 dpn tv kat rumahkan MP.

Ema Blog berkata...

lagi dua hari anak nak masuk sekolah..tak sabar..skrg mcm-mcm kaedah yg ada.

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang