Ahad, 23 Jun 2013

Alhmdulillah,rezeki lagi..Terima Kasih Mak..

Ahad, 23 Jun 2013
Petang Khmis baru2 ni Mp dapat panggilan dari sebuah syarikat meminta Mp masukkan Rm200 ke dalam akaun syarikat.
Setelah bersoal jawab sikit, Mp terus masukkan duit tersebut..
Masih tak puas hati, call mak....
Mendengar penjelasan mak, Mp agak terkedu...
Macam tak percaya jer...
Mak brtahu yg benda tu hadiah sempena hari lahir Mp bulan Julai nanti..
Tapi dah dapat awal, mak bagi awal jer lah...
Gembira..?????? memang ya..amat gembira!!!!!!!
Tak sangka, Jun ni rezeki berganda buat Mp...
Apa yg Mp dapat dari mak?????
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Sebenarnya mak aktif dalam satu syarikat jualan...Tiap 3 bulan ada hadiah utk 
ahli yg aktif dan jualannya maintain...
Rasanya sebelum ni, mak dah dapat bbrapa benda...
Kadang2 mak menolak hadiah dan ambil wang shaja..
Tapi kali ni mak ambik hadiah ni semata2 utk bagi pada Mp..
Kenapa Mp perlu tambah Rm200????
Mak brthu syarikat trsebut yg barangan ni utk Mp dan kononnya utk srprise..
Tapi seorang kakitangan syarikat call Mp brthu yg Mp terpksa tambah sikit coz hadiah yg mak dapat sekitar RM1500 sedangkan rega bnda ni terlebih sudah..heheheh
Dan dia orang call tanya pasal kaler yg Mp nak..
Jadi, mmng dah tak de kejutan utk Mp..
Tapi yg naik pentas utk ambik ialah mak..bukan Mp...
Semalam..mak mnyerahkan benda ni pada Mp...
Dah tak tahu nak kata apa...
Terharu dan sebak...
TERIMA KASIH MAK..!!!!
Mp tak akan guna benda ni shngglah hari lahir Mp bulan 7 nanti....
Sabar wahai hati....

40 ulasan:

azi berkata...

Salam MP..
seronoknya dapat hadiah dari emak tersayang..memang bulan Jun ni bulan bertuah untuk Mp...dapat hadiah dari Suami, kawan-kawan...sekarang emak pulak...saya tumpang gembira tau...:)

Teena Tna berkata...

Sy baru jer survey galaxy note 8.0 nie...
Bestnya dpt hadiah, nnt share2 la lg pasal note ni, kalau best, sy nk beli jugak

Normi Nieza berkata...

alahai untungnya kak...nak jgk hadiah mcm tu...uhu

Harith Iskandar berkata...

wahhhh bagusnyerrr dpt note.xmampu sy nk pakai kalau xde yg nk bg hadiah...ehehe
tahniah yerrrr

norh berkata...

Bestnya dpt hadiah mcm ni..dr yg tersayang pulak tu..

eita berkata...

best nyer dapat hadiah dari mak...
untung lah MP ada mak...

Puan Kutu berkata...

wah beruntungnya..dpt hadiah lg.hari tu cik abe dh bg,ni mak pulak..murah rezeki akak..:)

Aju Mohit berkata...

tahniah kak, wah 2 dah hp baru ni kak, kiri kanan bleh pakai hihi, tahniah kak, terharu baca entri ni, kasih mak mmg tidak terhingga

Acik Erna berkata...

Tahniah MP..dapat hadiah dari mak tersayang

NzA berkata...

wow.....trngangga + melopong mulut nza tgk hadiah MP yg canggih manggih tu...bestnya...brtmbah syg pd makkkk!!!!

Aine Ainun berkata...

mak yg bagi...
sy pun terharu kak=)

❤Kamsiah❤ berkata...

wahh..awalnya dapat hadiah harijadi...pasni cik abe pulak yg bg,kan..:)

Ujie berkata...

Bestnye..dahle awal, hadiah dasat tu.
Tahniah!

umi alya berkata...

alhamdulillah rezeki..

azieazah berkata...

Nak jadi anak mak awak jugak lah! hehehehe

Apapun Selamat Ulangtahun Kelahiran to U, MP. Semoga sejahtera dan bahagia selalu.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

bestnya dpt hp free..

missShila Nget berkata...

meh bagi kite guna sementara kak mp xnk guna tu..

ekekekek.. :p

Sura Mohd berkata...

Salam MP..alhamdulillah..rezki MP melimpah-limpah..tumpang seronok..:)

yan's cottage berkata...

salam MP....

mungkin tahun bertuah untuk MP....moga bertambah2 rezeki tu ye....

eMMe berkata...

leh sambut bsday same2 sis...
hehehee...
cepat kan dah bulan 7, rase mcm baru sambut besday hahahhaa!

cepat tol usia bertambah.. tapi, awet muda kan..
doa2 kite ni sihat je.. utk besarkan anak2.. demi org yg kita sayang...

ieda immi berkata...

wahh bagus beul mak MP .. aduh x terkata akak nie .. ini idaman akk lepas S4 , tapi x dpt nie dpt pula grand .. wahh suke2 ..

tahniah dik ..
kalau akk pun suke walau x suprise dah .. x per kan ;)

Puan Kutu berkata...

kak mp,special entry 4 u...:)

http://puankutu.blogspot.com/2013/06/siratan-kasih-mp-untuk-baby-comel.html

Zaitun berkata...

Rezeki berganda...alhamdulillah.

Puan Kutu berkata...

salam kak,sory ekk hp tak topup.krd tamat tempoh..hehe

takde apa2 pun klu nk bandingkan dengan pemberian akk..tq again...:)

Ira berkata...

Salam MP..
Selamat Berkenalan.
Bestnyer dpt hadiah. :)
jaga elok2 ye.

Fiza Rahman berkata...

Bestnya dapat hadiah dari mak tersayang.

Kakzakie berkata...

Lihatlah MP betapa mak dgn anak walau anak dah berkemampuan tapi tetap masih nak memberi juga. Terharu dan terkedu kan. Syukurlah dan doakan mak selalu.

Tahniah dari kakak dulu.

aTieYusof Family berkata...

wah! best nya Kak dpt hadiah dr Mak tersyg... mesti tak sangka kan.. terkedu juga sy..

Kesuma Angsana berkata...

wah mmg rezekilah tu MP.. tahniah

Nur-nba berkata...

Saya tumpang happy.. seronoknya dpt hp ni.. Kasih Bonda pada anaknya..

Jemarisuri berkata...

wah dh dpt ekk..js baru je nk usha2..haha

ummiross berkata...

MP..ummi pun tumpang terharu ni, hadiah dari mak sangat bermakna kan.

:: Cik Viva :: berkata...

wow...bestnya dapat hadiah camtu..rezeki MP..hehe

whitecappuccino berkata...

bestnya dpt hadiah dr mak.tahniah

Rozita berkata...

Waaa...bestnya. Hari tu dapat hadiah dari husband, ni dari mak pulak. Bertuahnya MP...ye

Yati berkata...

Bestnya, kak Ina. Guna je, hehe..

Ummi Iman berkata...

Seronoknya dpt hadiah dari mak :)

Nor Salmi berkata...

Bestnya dapat hadiah drp mak.. Tahniah MP..

Ema Johari berkata...

syoknya kak....dpt present dr mak..

hainom OKje berkata...

hadiah utk teman blogger MP tak de ke makcik hehe

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang