Sabtu, 21 Disember 2013

terima kasih sayang....

Sabtu, 21 Disember 2013
Seronok sangat tau...
Mp dapat ni..

2 Fm yang cantik dari Melbourne..
Alaaaa gmbr blurrr pulak dah....

 Dah diletakkan di samping kawan2 yg lain...
Fm yg comel ni Mp dapat dari Ita yang ke Melbourne....Terima kasih bnyak2 ya..Sayang Ita ketat2 tau..
Sebenarnya Mp baru berjinak2 ngn fm ni..koleksi pun tak bnyak lagi..

Cute sangatkan..
Si cute ni Mp dapat dari JM yg ke Australia..
Dah letak atas pokok..dop diam2 di situ..
Terima kasih daun keladi ya JM..
Sayang kamu..muahhhh...

Walau tak pernah bersua muka..hanya bertegur sapa melalui maya..
Tapi terasa hubungan yg terjalin amat akrab dan penuh dgn kasih sayang...

Terima kasih juga kepada semua rakan maya yg tak jemu2 bertandang ke rumah Mp walau kadang hanya dihidangkan dgn air kosong jer...
Semoga persahabatn ini terus berkekalan...

31 ulasan:

Pondok Papan berkata...

Wahhh suka kumpul barang ni ekk..hehe

nurbijen berkata...

makin bertambah koleksi FM.. saya pun baru kumpul sikit2 :)
Betul la, even tak pernah bertemu empat mata… sapaan di ruang komen dah rasa cukup mesra :)

umi alya berkata...

cantiknya, akak jeles tau..

tahniah MP

Aju Mohit berkata...

alahai comelnya, seronok dpt buah tangan macam
ni kan kak, boleh buat kenang kenangan

TelingaBulat berkata...

byknye..penuh laa surface ice box tuh ;)

t.a.t.a berkata...

Bila tengok nama Ita, eh bila masa pulak saya pergi oversea? Hahaha. Poyo sungguh saya ni kak.

Amie berkata...

seronoknya... kita pun suka fm

AziE berkata...

Cantik

Aisy Nasiha berkata...

Banyak hadiah akak dapat.. bestnya dapat barang dr australia tu..

aTieYusof Family berkata...

wah..cantik2 lah Kak... sy baru berjinak2 dgn FM ni..suka..:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Wah best tu MP.. cantiknya si kollabear yg cute itu ;)

hazlina azmi berkata...

cantiknye..saya pun suka collect FM..blogwalking...jemput follow blog saya..;)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Cik Tieka berkata...

cantik hadiah tu kak..tu lah yg best dlm dunia blogging ne boleh dpt kawan :D..hehehe

Roha berkata...

hai MP..hepi weekand to u..
wahh peminat tegar FM yee..dah banyak tu collect FM yang MP kumpul :)
dunia blogger ni memang bestkan MP,selain ramai rakan di alam maya..boleh jugak tukar menukar collection hehe :)

Zaitun berkata...

Alhamdulillah rezeki. Kak Zai pun penggemar FM juga.

Deanna Aris berkata...

salam perkenalan :)
GARA2 ALFALFA: MIS V KETAT & RAHIM CANTIK MACAM ANAK DARA WALAUPUN DAH ANAK 2

kacang buncis berkata...

salam kenalan akak...:) baru disini,moga kita dapat menjalinkan persahabatan yang baik :)

Petak Bunga berkata...

selalu jgk beli fm kalau g jalan..
tu je ole2 yg mampu wat kenangan

Chic Na berkata...

jauhnya datang.. suka koala tu.. kiut!

Wirda Amir berkata...

Assalamualaikum...

Tahniah dpt hadiah dari jauh..sypun suka sgt dgn fm..kaalau jumpa jyg berkenan di hati,jadi trauma kalau tak beli...hehehehe....

Puan Kutu berkata...

baru berjinak pun dh byk ni koleksinya..syukur dikurniakan rakan alam maya yg sentiasa dekat dihati.hehe..

ummiross berkata...

Mp..bestnya dapat fm, seronok kan dapat rakan maya yang baik-baik dan pemurah, moga terus murah rezeki semuanya.

ZalinZalina berkata...

Seronok kan MP kalau dapat daripada kawan-kawan...walau apapun tetap jadi hadiah yang paling berharga :)

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Salam MP,

Maaflah lama kak ani tak singgah sini. Semoga MP sihat.

Mendapat sesuatu hasil pemberian seseorang sangat bererti dan suka hati.

Kak ani dulu2 suka juga FM ni, tapi semenjak mendapat cucu habis dikerjakannya. Jadi sekarang kalau dapat atau belipun simpan jer.

Noor Mala Shahar berkata...

suka kalau dapat hadiah.....

sud@is berkata...

bestkan dapat benda comey cute cmni, tnda prsahabatn yg akrab

Kasih Salina berkata...

cantiknya fm tu kak..saya suka juga kumpulnya tapi tersimpan dlm laci sebab anak tak mengerti lagi dan suka buat main jer..habis jahanam fm tu..

Normi Nieza berkata...

wah..tahniah..cantik..:)

Fiza Rahman berkata...

Selamat mengumpul FM kak. Saya pon pengumpul FM jugak.

Mummydearie berkata...

Bestnya MP bila dapat sesuatu sebagai tanda ingatan daripada kawan-kawan. Saya pun suka dengan FM ni walaupun asyiklah kena 'buang' dek si anak kecil kat rumah tu.

hainom OKje berkata...

Best jugak dpt FM kan ....free pulak tu....mmg syok betui!

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang