Isnin, 7 Februari 2011

Aku Dan Catatan

Isnin, 7 Februari 2011
KETAHUI PERIBADI WANITA MELALUI WARNA...

Ada apa dgn wrna??????Namun bagi sstengah orang, warna boleh mnceriakan khidupan dan mampu mmbngkitkan mood, aura, dan tenaga dlam diri ssorang..
Sebenarnya wrna kgemaran boleh mncrminkan keperibadian ssorang wanita..


1. KUNING
Wanita yg mnngemari wrna ini mmliki sifat optimis dan positif. Mereka senang brgaul dan suka mnolong orang.
Mereka tdk prnah mremehkan dan mmprkecilkan sesiapa meskipun indvidu trsebut kurang smpurna di hdpan mereka.

2. BIRU
Pemurung dan bersifat pasif. Wanita ini sllu mnyenangkan indvdu di skitar mereka krna mreka mncipta ktenangan dan ktnteraman.Namun sift pasif mnyebabkan mreka mndapat ksusahan dlam prgaulan. Dalam soal cinta, mreka bijak mnyembunyikan perasaan dan rahsia hati..


3. MERAH
Merah mlmbngkan sikap yg brwibawa.Mreka sring mmbntu teman2 yg lemah.Mereka sering brgaul dn bergurau dgn indvdu d sklilingnya..mereka bijak mnjaga hati dan sukar jatuh cinta..

4. PUTIH
Mempunyai sifat idealis dan moral yg sngat tnggi..Tidak angkuh dan suka mnolong..

5. HITAM
 Lincah dalam hal2 trtntu..Selalu tmpil menarik dan rapi shingga rmai lelaki ingin mrebut cinta..

6. HIJAU
Sangat romantik dan mncintai keindahan dan mnyukai alam..Bijak dan brpegang kukuh pada prinsip.Mereka inginkan lelaki yg bertoleransi dan boleh diprcayai..

7. UNGU
Merupakan wanita yg luar biasa..Tidak pernah ragu dalam mnghadapi msa depan dan mmberikan yg trbaikdlam khidupan.Bijak dan mngikuti perkmbangan semasa.Hnya lelaki yg kuat mental dan pintar boleh mndekati dan merebut cintanya..

8. PINK
Warna pink mmng identik dgn wanita...lembut dan mmpesonakan..Namun jika lelaki mmkai bju wrna pink..tntunya akan di ketawakan...
                                             (di petik dan diubhsuai dri majalah harmoni)


Mana satu wrna kgemaran anda????kalau MP wrna UNGU mnjdi ksukaan..(macm tak prcaya jer )
Warna2 lain???? entahlah..tak de pun dinyatakan dlam bahan bacaan yg Mp baca..

12 ulasan:

Sharifah nor berkata...

ungu..dan kelabu..dan meroon...heee..

MiZ Rayy berkata...

sy suka hitam.. kehkeh..

unknown girl berkata...

saya suke ungu.. wanita luar biasa +_+

unknown girl berkata...

salam.. berminat ngan entri ini.. dan sy telah credit ke anda..
jemput dtg sini http://myunknownart.blogspot.com/2011/02/purple-girl.html

MulutPayau berkata...

kpah..ungu..samalah kita...rapi klbu dn mroon tak tau pulak apa mknanya...

miz ray...hitam itu menawan..

MulutPayau berkata...

UG..dik..akak pun suka ungu..so kita sama2 'wanita luar biasa'..Terima kasih dik...

unknown girl berkata...

hehe..yeke?ada super power la kte.. =)

LennMommaChubby berkata...

Hijau... Hitam... Biru... ^^,

zaty luvlianncezzz berkata...

kaler biru ..hehehe

zmah berkata...

Akak suka biru lah...Jom join pakai warna biru!

Eza berkata...

sy suka pink! tp suka kaler2 juge..camane tuh ...huhuhu

Yati berkata...

Alamak, saya suka biru. Pasif? Huhu...

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang