Sabtu, 12 Februari 2011

Aku Dan Catatan

Sabtu, 12 Februari 2011
PERILAKU WANITA YG TDK DISUKAI LELAKI

Lelaki menilai wanita dri sudut yg berbeza...ada yg mnyukai kecntikan, senyuman, tubuh,dan haruman
Apa yg pasti..tngkah laku wanita tetap mnrrik prhatian lelaki.
Pun bgitu...ada juga bbrapa prilaku wnita yg tidak disukai lelaki.. 
Antaranya ialah :

1. KRITIK PENAMPILAN WANITA LAIN..

2. TIDAK PANDAI BERDIKARI..

3. GEMAR BERSHOPPING..

4. BERCERITA PNJANG LEBAR..

5. MENCEMBURUI TEMAN WANITA RAPATNYA/KAWAN BAIKNYA

5. MENCAMPURI PRIVASINYA..

*p/s...kena tnya lelaki ni..btul ke tidak fakta ni... 

10 ulasan:

KiD berkata...

SATU LAGI: KUAT MEMBEBEL.. heheehe

Mr. TN_SkY berkata...

hahaha..:-D yang 2 dan 5 maybe sky setuju..coz jenis sky agak busy =_=..so kalau tiap2 jam nak kena report..penat! haha

no 3 dan 4 tuh boleh lagi dikompromi :-D kdg2 itu minatnya..mungkin banyak yang ingin diceritakan..tapi xcukp mase ye tak? :-D..yg pntg2..tolak ansurlah dlm hubungan...<---ckp2 orang yang tak bercinta skrg hahaha :-p

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

TeAqArH berkata...

pmpn mmg xleyh kawal tang cemburu....

Myfrin's story berkata...

Salam, MP. Kalau suami kita, no 5 tu, memang keperluan la, haha....jangan marah jejaka2 Malaysia....pendapat peribadi kak saja....:)

MulutPayau berkata...

KID..hahaha..mambebel tu dah krja orng pompuan..

SKY...btul tu..yg pnting tolak ansur dlam hubungan..InsyaAllah..pastinya brkekalan..

MulutPayau berkata...

TeAqArH...cemburu tu tnda sayang yer dik...


Kak Imun......btul3..stuju sngat..kdng2 nak tahu juga apa yg diprivasikan tu..

Mr. TN_SkY berkata...

hahaha..nk dgr jugak pndpat akak :-) pnglman kan? hahaha..=_=

http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com/2011/02/blogging-tips-diterima-menyertai-100.html

- jinggo - berkata...

minta izin di kongsi di FB saya

zmah berkata...

Perhatian kepada wanita....silalah ambil tindakan berdasarkan maklumat di atas.

MulutPayau berkata...

Sky...bagi akak lah.yg no 5 tu perlu dbri prhatian...kalau dah brmahtngga..takde yg perlu diprivasikan...istri jua berhak tau ...

Ckgu Jinggo..terima kasih..

zmah...btul tu...

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang