Jumaat, 19 Ogos 2011

REZEKI RAYA....

Jumaat, 19 Ogos 2011
Ketika wakil Riamoda Ipoh call brtahu yg Mp trpilih utk cabutan bertuah BELI dan MENANG Jakel ....fuhhhh brdebar jugak!!!!Lepas tu angan2 tnggi melangit. Husb brthu jng angan2 nak keta @ motor...dapat karpet pun jadilah...dan mmng masin mulut my lucky...Tapi tak pelah, karpet pun karpetlah......jnji BERTUAH.......


Majlis penyampaian hadiah diadakan di hadapan Riamoda Ipoh

Mmng BERTUAH betul mereka yg dapat kereta dan motor ni..

Mp cuma dapat hadiah saguhati jer.....KARPET...kira BERTUAH jugaklah..tapi posing ngalahkan orang dapat kereta..

Bersama Dayang....si manis yg sentiasa melayan karenah MP ketika bersoping di Riamoda...

Nak tayang karpet kat sini...tapi karpet tu masih bergulung dalam plastik, cantik jugak karpet tu..besar..dan yang penting FREE..hihihi...
Raya ngan karpet barulah Mp kali ni....

p/s...dah bbrapa hari blog Mp meragam...tak dapt nak publish ntry...yg keluar cuma tajuk shaja...gerammmm jugak!!!!!!!!!!

26 ulasan:

abah khalisha berkata...

Fuh itu karpet mahal juga tu..betul-betul bertuah..abah tk pernah dpt cabutan bertuah, kalau paling bertuah pun dapat jag air.huhuhu
Cara Terbaru Pemakaian Shawl

Kak Rosaliza berkata...

assalam MP. nampak gayanya tahun ni tukar karpet baru yg free la ya.murah rezeki, janji dptkn

Amie berkata...

wah! tahniah dapat karpet... kita tak dapat apa-apa ni tumpang gembira sajalah ye... raya nanti bentang karpet tu ye MP, kakak nak datang beraya duduk atas karpet buatan mesir ... he he hehh

MulutPayau berkata...

abah khalisha...
First time bertuah..biasanya masuk apa pun tak prnah bertuah....

Kak Rosaliza..
w'salam...betul tu..jnji dapat yg free...mmng suka sangat...

MulutPayau berkata...

Amie..
Terima kasih kak...boleh2....datang nanti tau!!!!..hihihi...

NzA berkata...

Wah bestnya..TAHNIAH...thn ni raya dgn karpet bertuah lah....

p/s: 2lh, tension sungguh dgn blog nie...hu...

S..U..D..@..I..S berkata...

haha baru wat n3 pasal cabutan bertuah.....
thniah MP boleh bentang hari raya...

azi berkata...

Salam MP..
Tahniah!!!!...bertuah betul ye..karpet pun tak apa le, janji freekan...he..he..
raya nanti berserilah rumah MP dengan karpet baru...kalau dekat, mahu juga saya terjah...:)

missgee berkata...

Tahniah akak!!!
Cara posing tue memang mengalahkan
orang yang dapat keta :P

Tapi apa2 pun hadiah..
Kalo disebabkan menang cabutan bertuah..
Kegembiraan pasti berlipat kali ganda :)

missgee berkata...

Tahniah akak!!!
Cara posing tue memang mengalahkan
orang yang dapat keta :P

Tapi apa2 pun hadiah..
Kalo disebabkan menang cabutan bertuah..
Kegembiraan pasti berlipat kali ganda :)

BSB berkata...

Tahniah...carpet mesir lagi tauuu. Raya tahun nie berseri2 ler hall MP kali nie.

Ann Huda (Ate) berkata...

Rezeki Ramadhan :).

Ate & family allergic carpet so rumah kami tak pakai carpet hanya ada tikar dari Sabah aja.

sayangibu berkata...

karpet baru
siapa nak bagi kan?
bertuah tu tahniah.....

Puan Kutu berkata...

ptot dah lama tak update..asal dtg sunyi jer takde entri.hehe..tahniah kak!rezeki beraya karpet baru..buatan mesir lg!

azieazah berkata...

Tahniah dan syabas!

Pernah dengar? Kalu kita buat baik dgn orang, tanpa sedar ada orang lain pula buat baik dengan kita.

MP kan baik hati, tentu ada orang lain yang membalas budi baik MP.

Selamat beraya dengan karpet baru.

zul permatang badak berkata...

Tahniah....
ada tuah...tuah manusia siapa yg tahu.....
walaupun saguhati tapi ,tapi ia bermakna...
balik tangan tak kosong.....

MulutPayau berkata...

NzA...terima kasih..mmng tensen betul ngan blog yg meragam...

Sudais...yer lah...kat blog sudais ada ntry pasal cabutan bertuah...trima kasih..

Azi..w'salam...kira bertuah jugaklah Mp kali ni...berseri2 rumah Mp nnti ngan karpet baru...free..

MulutPayau berkata...

Miss Gee...terima kasih dik....tu laaa..kalaulah dapat kete tu...tapi tak pelah..rezeki utk karpet..

BSB..terima kasih...bersinar2.dari mesir...hihihi

Ate..rumah akak pun dah lama tak guna karpet..anak asma...tapi rasanya kali ni boleh kot..

MulutPayau berkata...

sayangibu....terima kasih...dapat beraya ngan karpet baru nnti...

Puan kutu...yer lah.dik..bila nak publish ntry..kluar tajuk jer...nasib baik dah ok...boleh jugak tyang pasal cabutan bertuah yer...terima kasih dik...rezeki raya..

Azieazah..terima kasih..tu la kan...tak sangka..( malu dipuji) hihihi..

MulutPayau berkata...

Zul....terima kasih...betul tu..tuah manusia tak siapa yg tahu...ya, mmng bermkna sekali..spnjang hayat ni,,tak prnah dapat cabutan bertuah....hari ini dlam sejarah.

Kunang-Kunang berkata...

Assalamualaikum MP,

Tahniah dapat carpet. Janji dapatkan. Bukan senang nak bertuah ni.

nuwairani ismail berkata...

kalau hadiah free, dapat karpet ponn jadi la kan???

zino berkata...

bertuah nya dapat kapet free hehe..

MulutPayau berkata...

Kunang-Kunang
W'salam Kak Ani...terima kasih...betulkan, jnji dapat..


nani...yg pnting free....tak kisah apapun...

Zino...drpada tak de...karpet pun kira ok...

syiela berkata...

Salam.. wah tahniah.. rezeki tu.. bukan senang nak bertuah dalam ramai2 tu. janji bertuah tak kisah la apapun tetap bangga :)

MulutPayau berkata...

syiela..
w'salam..terima kasih..betulkan, apa pun tetap bnggan walau dapat s/hati...

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang