Rabu, 18 Januari 2012

JOMMM SOPINGGGGGGGGG.......

Rabu, 18 Januari 2012
Sape nak ikut......????????Jommmmmm......



Duit dalam beg dah tak sabar2 nak lompat keluar.....harap2 kali ni dapat bercuti dan soping dgn perasaan yang cukup tenang.....Percutian pertama 2012 dan pertama kali jugak pergi tanpa suami atau anak2........
Terima kasih kepada penaja, En suami dan terima kasih jugak mengizinkan Mp bercuti  bersama 2 orang kawan yg sekepala.....



p/s...minta maaf tak sempat berkunjung ke rumah kawan2....line intrnet punyalah lembap...InsyaAllah, bila pulang pada hari selasa  nanti, Mp akan bw ke rumah kawan2...

27 ulasan:

Dalila Hamid berkata...

amboi.. bestnya... cuti2 org bujang... dela pun teringin... tpi x smpai hati ...camna tu?.... :(

Gen2Merah berkata...

wahhhh... sronoknya dapat enjoy d negara orang... beli yang bermanfat je ya kak.. bawa pulang utk suami dan anak2 sekali

Norsalmi berkata...

Bestnya.. selamat bershopping.. Jangan lupa jalan pulang tau.. hehe

Puan Kutu berkata...

bestnya.suami akk mmg sporting...sy selalunya klu soping msti dengan en suami.mmg takde genglah bkn beliau tak bg keluar dengan kawan perempuan.takde feel klu soping dengan org laki..keke..

oh ye nak kemana tu?indon ke thailand tu?

Cik Una berkata...

nk ole2...hehe

Zareda Norman berkata...

Bandung?? Huhuhu tgh mengidam nak pijakarta atau bandung ni.. Dah taksabar naksoping jugak, nak cari geng sekepala jugak ni...

Anyway, selamat bersopping ok...

EmbunRosaliza berkata...

Assalam MP, selamat bershopping, sesekali pergi tanpa suami atau anak2 mmg bestkan, tak ada org kata cepat lah sikit heheh. enjoy betul mcm, mmg sporting hb MP ni. Hari tu ingatkan kat 1malaysia je, rupa2 jauh juga tu terbangnya.

missSenget berkata...

kak MP..mahu ole2 nya ye..?

Aishah Jahirah berkata...

kak pegi sopping mana tu.siap PASPORT lagi...wah selmt bersopping n bercuti ye kak...:)

ainnoraini berkata...

jauh perjalanan tuu...
shoping sakan la yee...

eMMe berkata...

wah bestnye, dpt lesen bujang sekejap, hehehe..ke mana la agaknye destinasi kak MP kite ni??

Acik Erna berkata...

MP..selamat bercuti..dan semoga selamat pergi dan balik..

sal berkata...

Alhamdulillah...murah rezki..
baik2 jalan..moga percutian menggembirakan..

Teenager Housemaid berkata...

akak nak pegi mana????
nak ikuttttttttttttttttttt!!!!!!!!!
:D
tapi, kalau akak bawa ole2 pun tak pe..hahaha...:pppp

Zaitun berkata...

Bandung or Jakarta? shopping jangan lupa jalan balik hehehe...

LadyBird berkata...

selamat berjalan2 :D

Jendela Hati berkata...

selamat bercuti kak

Rozita berkata...

Selamat bercuti dan bershopping MP

ieja amieja berkata...

shopping mana tuh?? selamat bershopping & selamat bercuti..

Zefa NorAsmara berkata...

Akak, nak ikuttttttttt.. :D

Yati berkata...

Wah.. bestnya kak, ke luar negara lagi. Lagi best, dengan kawan-kawan. Selamat bercuti. Nanti update shopping apa ya kak. :)

L berkata...

jgn luper beli kat L seket..

Ros berkata...

Salam Mulut Payau,

Syoknya.....nak pi shopping2 kat negara jiran...Doa Kak Ros,selamat pergi dan selamat balik....Baik2 jalan ya MP...

Maya Mayana berkata...

baru sempat dtg sini la kakak...sorry tau..

nk ikutt...jaga diri bebaik oke... yana nk ole2 boleh? hehe

Pn Kartini berkata...

Assalamualaikum sis..;)

Aduhai...jeles tini bila akak g shopping2 nii...
Jgn lupa share citer nanti yaaaa...;)

Kamariah Awang berkata...

Selamat bercuti.. berbelanja cara berhemah yer MP...

jelly gamat berkata...

pic nya bagus.....
mantap

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang