Rabu, 1 Februari 2012

kakak dan bolero....

Rabu, 1 Februari 2012
Baru-baru ni, Mp telah tempah bolero ngn Yati untuk kakak (anak dara Mp).Masa mula2 tengok bolero yg Yati buat tu..Mp dah berkenan sangat. Bila Mp tunjukkan pada kakak, apalagi dia terus minta Mp beli...Hari2 dia masuk blog Yati utk tengok bolero tersebut.Mp tempah sama warna dgn yang Yati tunjuk dalam blognya.Kaler biru..sweet sangat, sesuai utk remaja seperti kakak.Sebenarnya Mp pun teringin jugak nak pakai tapi umur dah tua..tak sesuai sangat..sedar diri sikit.....

Hari ini bolero tersebut sampai ke tangan Mp dihantar  menggunakan pos laju.Terima kasih yati...Bungkusannya cukup kemas dan harganya amat berpatutan.Apalagi, seronok sakan yang empunya diri...tarus pakai..Ye, lah..apa yg diimpikan ada depan mata...

warna biru dan bunga warna pink..memang sweet...

 posing sakan

model tak berbayar....
buatannya cukup kemas dan menarik...mmng puas hati sangat...


Kepada sesiapa yg berminat bolehlah ke blog yati.Bukan saje bolero..tapi mcm2 benda ada kat sana....Yati memng kreatif....


31 ulasan:

Aishah Jahirah berkata...

anak dara akak boleh jadi model gitu...bolero ke nama dia...saya baru taw ni...hahaa.mmg cntk,kena dgn si pemakainya...:)

ajumohit berkata...

Ala sweetnya, sesuai sgt pggayaannya tu, ke main posing lagi ngan bolero baru ye hihi

budak penjara berkata...

oh tu ke bolero??hehe..x panas ke??

nuwairani ismail berkata...

dah lama teringin nk belajar buat mende2 mcm tu...

MaryaYusof berkata...

Salam MP,

Baru tau namanya bolero... mmg sesuai utk remaja... cute je :)

Dalila Hamid berkata...

model pun boleh than posing... :)

Puan Kutu berkata...

sy tertanya2 apa tu bolero.kehkeh...woo benda berkait nie ekk..mmg sweet,sesuai dengan budak remaja.akk nak pakai pun boleh apa.hehe..

ainnoraini berkata...

laa..kesian kite MP baru ta bolero namanya...

cantik jugak yeee..

Zaitun berkata...

Anak kak Zai pun suka pakaian macam ini.

Model tak berbayar tu pun comey weh.

Yati berkata...

Ayu anak dara kak Ina. Terima kasih, kak. Yati lagi la suka 1000X. ^_^

noor berkata...

wah dh bsr ank dara akak...ayu gitu leh jd model nih

Rozita berkata...

Ingatkan bolero tu sejenis ais krim... kih kih kih (outdated betul).
Comel la anak dara MP bergaya ngan bolero tu.

Ucu Faridah berkata...

cantik model tak berbayar tu...

EmbunRosaliza berkata...

cute je bila yg berbadan halus pakai gitu, nmpk sweet sangat, suka tgk. comel kakak ni

eMMe berkata...

bolero atau cardigan kan kak MP... cantik tol anak dara MP, pandai lak bergaya tu...berkenan, uish..takde anak lagi nak jodohkan, hahahahaha~

NzA berkata...

cantik hasil kerja tngan yati....nza pn suka jengah blog yati. mmg kreatif orgnya....

Rinna berkata...

Cantik laa bolero tuh.. sesuai sgt..ngan si kakak.. Kalau mamanya pun nak jugak apa salahnyaa.. :)

MULAN berkata...

memang cantik.. model pon comel..

S..U..D..@..I..S berkata...

baju kait tu yg bernam bolero ya ...baru tau..cantik sangat

Teenager Housemaid berkata...

err..baru tau nama dia bolero..
dulu2 masa zaman 17-18 tahun suka pakai bolero ni..
:D

Norsalmi berkata...

Cantik bolero tu. nampak kemas. Modelnya pun ayu..

suri solehah berkata...

cantik kak,,kaitkan,seronok kakak..siap posing ala-ala model gitu...

Hanih Borhan berkata...

Apa benda lah bolero tu? Banyak benda betoi kaum Hawa ni ye :p

Gen2Merah berkata...

ooo, saya pun baru tau apa itu bolero.. ekeke

Deru Ombak berkata...

Salam MP..
Cute bolero tu...

L berkata...

bergaya sakan eh. huhu

jom baca sebentar jep..
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

ikatankasihku berkata...

cantiknyer bila da terletak kat bdn ek

umialya berkata...

besar daa anak dara MP rupanya

ieda berkata...

alah2 sweetnye
macam2 pakaian skrg nie kan utk remaja
x perlah janji sopan kan kak ;)

Maya Mayana berkata...

alah comelnya...nanti kalau rajin nk cubalah kait bolero jugak...hehe

tp tak tahu lah jd ke tak bolera ntah2 jd guni...hewhehe

Totie@Tomy berkata...

smart lah bolero kakak..nanti nak beli jugak lah untuk damia...

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang