Jumaat, 25 Mei 2012

JANGAN BERSEDIH...

Jumaat, 25 Mei 2012
Mood sedih datang lagi......!!!!!
Tuan blog sedang sedaya upaya mghabiskan buku ni agar KESEDIHAN itu tidak mengganggu lagi...


25 ulasan:

eMMe berkata...

Kak MP, sedih ke?
tak kan..saya pun tak sedih ari ni
InsyaAllah..takmo selalu sedih...

Kak MP, nnt wat sikit ulasan pasan buku Jgn Bersedih tu kat blog akak ekk...ekk!!!

umialya/k.tini berkata...

xmo sedih2

http://mimialya1.blogspot.com/2012/05/keputusan-ga-cuba-teka.html#comment-form

Kunang-Kunang berkata...

Assalamualaikum MP.

La Tahkhan wala takzan, Innallahamaana.

Rozita berkata...

Jangan bersedih ye MP. Nanti buat ulasan pasal buku ni ye..

EmbunRosaliza berkata...

Assalam MP, akk mcm pernah tengok la buku jgn bersedih ni, tapi dimana ya...rajin MP baca buku. Jangan sedih2 tau, sekolah dh cuti ni

NzA berkata...

bakpo sedih2 nie MP?????? mugo ceria2 sokmo.....

ummiarissa berkata...

buku ni membincangkan tentang apa ye..boleh tau sikit..

Norsalmi berkata...

Bila baca entry MP ni akak lagi sedih.. Dah dua tahun dpt hadiah buku ni tapi belum khatam lagi..

Rinna berkata...

Selamat membaca MP yer... :)

Pn Kartini berkata...

Salam sis MP..
Jangan sedih2 yaa sis..
cuti sekolah pun dah bermula..
senyummmmmmmmmm yaa sis;)

zino berkata...

habis kan cepat tak ada la sedih2.. hehe

jemarisuri berkata...

nape MP..semoga MP tabah menghadapinya..

Acik Erna berkata...

slam MP..jangan sedih ye..tatik nafas..hembus...tarik lagi..biar lega dan biar kesedihan berlalu.

mama aini berkata...

salam MP..takmo sedih2 tau bila membaca `jangan bersedih`..

ainnoraini berkata...

MP..sedih ker...tak mo sedih-sedih tau...

Nnt citer ye bila dah habis baca buku tuu

sal berkata...

jgn Sedih-sedih..wah, tentu isi kandungannya menarik..

akak ni pulak klu dah jumpa buku yg sedap dibaca...lekalah jwbnya..

ckLah @xiiinam berkata...

La Tahzan....
CkLah guna nama tu masa awal berblog dulu sebab masa tu memang sedang diuji dengan kesedihan. Ayah bagi buku tu dlm Bahasa Arab, abang bagi dlm BI....ckLah beli sendiri dlm BM? :-)

Memang menyejukkan karya Dr Aidh al Qarni ni kan....!

Amie berkata...

Assalamualaikum MP,
kakak dah habis baca buku ni tapi kalau sedih dah datang, tetap juga rasa sedih he he he ehhh

zul permatang badak berkata...

baca buku sedih,terpaksalah bersedih..............

syiela berkata...

dulu time sedih saya baca buku ni lagi sedih jadinya (saya mmg cengengkan) orang lain baca hilang sedih...


moga lepas kebahagiaan menanti

Marya Yusof berkata...

La tahzan kak :)

MamaEma berkata...

jangan sedih-sedih,...happy selalu..

Zaitun berkata...

Kak Zai pun ada buku ini dah lama baca, memang sedih kan.

Beautiful Salina berkata...

sy pernah tengok buku ni kak..tp tak tergerak hati pun nak membelinya..best ke baca buku ni..

Adylia Qarissa berkata...

jangan bersedih..kebahagiaan pasti bersamamu :)

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang