Sabtu, 26 Mei 2012

EHHHHH...KOMEN SIAPA NI?????

Sabtu, 26 Mei 2012

sorri, gmbar kurang jelas....

MulutPayau berkata
terima kasih atas ucapan hari lahir hamiz...ibu hamiz telah menghadiahkan buku yang bertajuk kisah kisah haiwan dalam al-quraan dan ayah pula telah menghadiahkan saya bola cheisea...best tau kalau jadi anak bongsu.....ibu kata hendak beli telefon nanti ....



Ehhhhh...tetiba jer ada komen ni???????
Alahai..si bongsu, rupa-rupanya selama ini dia mngikuti perkembangan blog ibunya....

.Mungkin boring dop umah..kakak dan abngnya terlibat dgn tusyen..Mp pun sama...Jadi l/top Mp lah penemannya yg setia..Kebetulan pulak, Mp jarang2 sign out utk blog...senang jer dia masuk curi2 komen....

Bila ditanya, tersengih2...suka benar dia coz ramai yg wish besday dia....Konon2nya ramai peminatlah tu....hehehe...

 

49 ulasan:

EmbunRosaliza berkata...

heheeh tergelak akk baca, mula tu dh agak mesti si bongsu yg tulis ni, tapi ayat tu ulang 2x dah heheh, baru leh agak dia yg tulis. Anak2 yg pandai mcm tu lah hehe

Aju Mohit berkata...

Hihi anak Akak pon dah boleh blogging ye, hehehhehe nak tergelak pon ada

saniah berkata...

Kelakar la dia...:)
Cepat2 habiskan buku2 tu..nnt mama belikan lg yaa.....:)

♥MAMASYAZA♥ berkata...

heheheehe anak lak yg komen, hamiz happy la tu, dpt byk wish dari aunty2 kat blog

Norsalmi berkata...

Hehe... geli hati pulak si Hamiz ni ye.. Dah tentu gembira tak terkata tgk byk wish utk dia..

zino berkata...

dia tolong jawab sebab happy sesangat tu hehe

ummiross berkata...

hehe..pandainya sibongsu mp. Tentu Hamiz excited sangat tu, dapat hadiah dari ibunya.
ps;Nanti kita exchange link lah mp, kadang2 tak sedar ada entry baru kat blog mp..

mama aini berkata...

asalam MP..nampaknya ank MP ingin memgikut jejak ibunya jadi seorg blogger !!!..he2x..

umialya/k.tini berkata...

nmpak gaya pengarang blog kena tmbah sorang lg iaitu Hamiz

Jendela Hati berkata...

wah bijaknye diaaa... kak yg penting tang hp tu kak hehe

Kunang-Kunang berkata...

Alhamdulillah, dia telah mencurahkan rasa hatinya.

Selamat bercuti sekolah MP.

jemarisuri berkata...

haha..terkantoi plak...hihi..

***luahan yg ikhlas tu...slmt bercuti MP..

S..U..D..@..I..S berkata...

hehe bijak2 anak bongsu..selamt bercuti MP

syiela berkata...

hehehhehe... luahan iklas tu..

selamat bercuti

Acik Erna berkata...

assalam MP..he he..pandai hamiz..siap tolong ibu jawab komen..

ieda berkata...

waaahh hamiz dah pandai buka blog, haaa lepas nie sure pandai buat blog pula hurmmm ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

ank2 sekarang mmg pandai!!

ainnoraini berkata...

bijak..bijakkan anak2 sekarang...
apa kite buat nak tau jer diarang nii..sama la macam anak ain ni...

Aishah Jahirah berkata...

hahaa....take over blog ibu dia kejap...terbaca jugak komen tu ari 2...

Kamariah Awang berkata...

Hahaha... Ibu tak boleh buat 'janji manismu' aje yer...

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum Cikgu..
Senang lain kali boleh mintak tolong pembantu kemaskini blog. Hehe

eMMe berkata...

Bijak anak kak MP, moga dia jadi anak yg soleh dan dpt gumbirakan hati ayah dan ibu dia...InsyaAllah...

Kakzakie berkata...

Bertuah anak... cerdik juga dia sebab ambil peluang nak ucap terima kasih tak payah ibu onbehalf untuk dia - baik dia buat sendiri...

Rinna berkata...

Heheheh sempat dia berblogging gak yer.. :)

Puteri Nurhayati berkata...

Pandai dia jawap. Wah, bestlah, ibu nak beli handphone. :D

aimaniman berkata...

bila la kakak iman pandai nak mengomen blog mamanya.. semalam dia bawak balik kad Hari Ibu, walaupun lama dah tertangguh tapi seronok sebab hasil tulisannya sendiri yang super cantik..

secangkir madu merah berkata...

hehehehe budak2 sekarang cepat je belajar tambah2 lagi benda2 IT ni.. senanglah cam tu nanti2 bila ibu dia sibuk takde masa nak hapdet blog bolehlah mintak hamiz saja yg hapdetkan hehehe..

noor berkata...

hehehe ank akak ek...

Adylia Qarissa berkata...

senyum sampai telinga kan ? ;p

cikceriacorner berkata...

hehhehe..mesti hamiz suka coz ramai org wish besday nye..heheh

Teenager Housemaid berkata...

hehehehe...
comelll je anak kak mp ni..:D

happy belated birthday untuk dia..sorry lambat wish..:DDD

Marya Yusof berkata...

As salam MP,

So cuuutee je dia tulis mcm tu... hehee... :)

Ibu kata nak beli hp...wow! :))

Totie@Tomy berkata...

hehe bijak anak kat mp ni..

MamaEma berkata...

bijak-bijak..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

hehe..

LYAfrina berkata...

hehe...
sama dgn suami lya suka gak baca komen2 ni..mmg wajib..hari2... tp mujur dia x pnh nk tgak komen.. hik2,. sama la dgn lya..x sign out gak.. tp bhye gak kan??

eRiNsZ berkata...

si hamiz darling cikgu erin... yg mg macam-macam hahahah

ME berkata...

hehehe .. chumelll jer ayat last tu ..

Dinas Aldi berkata...

Kalau macam tu, acik Dinas pun teringin nak jadi anak bongsu jugak, hehe..

missSenget berkata...

nanti da besar, boleh ikut jejak langkah kak MP pulak..


jadi blogger terkenal mungkin..?

hehe

~ yus ~ berkata...

hehe, suka dia kak baca komen wishing him on his birthday, terujalah tu kan...

bagus, siap ucap terima kasih tu....:)

۞ s.m.i.l.e ۞ berkata...

alahai.. sweet je... hehe
belum terlambatkot smile nak ucapkan hepi besday buat muhammad hamiz... moga jadi anak yang soleh, insya-Allah

..::..aRe-Na..::.. berkata...

heheheeee..bijak betui anak akak..hehehe

Beautiful Salina berkata...

salam kak MP..sy follow sini dgn blog baru sy ye..

#takpe kak kalo si bongsu tingal komen camtu n main laptop akak..jangan dia main benda2 yg x tentu hala kan..

Yumida berkata...

hehe...anak yg sporting...stalker blog mama nya....slmt hari lahir jgk ye :)
follower ke 444

Yumida berkata...

hehe...anak yg sporting...stalker blog mama nya....slmt hari lahir jgk ye :)
follower ke 444

Amie berkata...

Comel, bijakpandai dia! Lucu pula baca entri MP kali ini, tapi tercuit kat hati dengan akal pintar anak zaman sekarang he he hehh

Aine Ainun berkata...

hihikssss....

pandainya...
x lame lagi, hamiz ade blog la...

Mama Gee berkata...

ooooooo silent reader ni...hehee

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang