Sabtu, 14 Julai 2012

Hadiah Hari Lahir utk Buah hati....

Sabtu, 14 Julai 2012
Hari lahir Mp telah lepas....
Terima kasih kpda kawan2 yg menitipkan doa dan ucapan hari lahir tersebut...
Sayang kamu semua ketat2.....

Tentu nak tahukan, apa hadiah yg Mp dapat  utk besday tahun ni????
Bila suami  mngajukan pertanyaan tentang hadiah...
Cepat2 Mp brtahu apa yg dah lama terbuku di hati....
Rasanya itulah hadiah yg paling sempoi Mp minta dari suami....
Apa yg Mp minta?????????
^
^
^
^
^
^
^
^
Tukarkan tayar dan rim 'buah hati' Mp ni...
Dah hampir 2 tahun guna ...
Rasanya patut tukar yg baru..
Ke hulu dan ke hilir bawa...
Ke sekolah, ke pasar, kursus, keluar bersama kawan2 dan pelbagai lagi..
Perlu jugak di mekapkan dengan mekap baru....

bersedia utk ditukar...

Dah tukar yg baru...pilihan Mp sndiri...Rasanya ini yg paling sesuai utk 'buah hati' Mp ni..

okehhhhhhh......dah cantik bergaya......lepas ni boleh bawak laju2.....

Kelakarkan.....ada ke yg dapat hadiah macam Mp ni????
Itulah kan...nak tukar sndiri...rasanya tak mungkin....
Nasib baik jugak suami setuju...
Minta rim ngan tayar jer...bukan mintak keta baru....
Hadiah hari lahir ni pasti Mp akan  ingat sampai bila2....
 


28 ulasan:

Aine Ainun berkata...

Mmg sempoi la kak MP...;)

tapi, saya likeeeeeeeeee jugak, mmg 1stime dgar org mntak hadiah ni...

Nuwairani Ismail berkata...

heheh...ingatkan MP request nak kete baru...

NoorVictory berkata...

Wahhh~ comel! heeeee~

Happy birthday once again MP! ;)

Zareda Norman berkata...

happy birthday

oklah rim dan tayar baru.. Lps ni boleh drift.. hehe

Nurlyla berkata...

hdiah special ni.. jarang org mntak rim n tayar sbg. hadiah.. selalunye, perfume, patung, kad.. kek.. hehe

Amie berkata...

Pilihan hadiah yang bijak! Pandai MP... idea yang sungguh bagus untuk dikongsi, lain kali kita boleh minta hadiah kegunaan harian barang-barang di dapur seperti oven baru, mixer, dll he he he hh

♥MAMASYAZA♥ berkata...

yup btol pilihan yg bijak, bukan minta apa2pun, minta tukar tayar n rim aje pun....hehehehehe
anyway happy birthday, semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia n happy selalu

kak tini (umialya) berkata...

loooo.. ingatkn keta baru td

ainnoraini berkata...

Berhati-hati dijalan raya tau MP..

Ena's Palace berkata...

nampak lebih begaya setelah dimekap...caya la...hadia paling special tuh!..papepun hebi besday semoga dilimpahi rejeki dan sentiasa diberkati Alahh SAW dalam ape jua lapangan...aminnn

kasihibu berkata...

bagus..hadiah yang sangat berguna demi keselamatan diri dan keluarga jugak kan?
nampak gaya nak mintak hadiah ni jugak bulan 11 nanti ;p

syiela berkata...

sempo la akak.. hehhehehe

berhati2 di jalan raya ye.. jgn laju2 kang dok sebelah saya tak sempat nak usha sport rim baru ^_^

jemarisuri berkata...

mp suka jugak ekk mekap kereta...js mmg tak ambil kisah sgt...belasah je...hehe..

***hati2 memandu ye...

suri solehah berkata...

suka..suka..suri suka jgk hias2 keta ni..tapi suami jenis jiwa tak muda hehe..kak MP suri terlepas nak wish,,takpalah hepi belated bisday ye,,sayang suri gak tau :-)

NzA berkata...

xterfikir lak nk minta hadiah camtu......trsenyum sy baca n3 nie....

Oppsss!!!!Selamat Hari lahir MP....sory trlepas la sudah...hu.hu.hu...

EmbunRosaliza berkata...

Assalam MP, dah dapat spot rim tu jgn merempit pulak MP heheh, seronok kalo apa yg di idamkan tercapai kan MP, tak kiosah lah apa2 saje yg kita nak hehe.

p/s tadi masa blk dari kg akk lalu ikut sekolah mp, terus tercakap kat abe..oh kat sini sekolah mp. abe akk tak tahu apa2 pun. tadi saje nak ngetest jln belakang tu hehe

Jendela Hati berkata...

ooooo inilah dia tayar birthday eh kak... apa2 pun happy belated bday!

ibuintan berkata...

tahniah,,.. hepi besday MP

hadiah yg tak terfikirkan lak tu, good idea

azi berkata...

MP...
seronoknya dapat hadiah ...paling tepat, hadiah idaman hati...he..he..

Zefa NorAsmara berkata...

Haha, tgk gambar kat sidebar sy ingat kak mp dpt kete baru. Tp best juga hadiah tu, tyr dan rim bukannya murah... Happy belated besday kak. Semoga terus dilimpahi kebahagiaan berpanjangan.. :-)

mama aini berkata...

ehem silau mata tgk rim baru tu..hikk2x..

Rinna berkata...

Waa cantik dah rim baru.. utk raya nie.. :)

Marya Yusof berkata...

Rsnya tak terlewat nak wish happy belated birthday! Semoga diberkati umur & rezeki :))

Pandai MP mintak hadiah ye... penting tu... tayar baru ibarat kaki baru... :)))

Dinas Aldi berkata...

Cantik rim tuh! Berkenan akak!

Aishah Jahirah berkata...

penting tu tayar baru....tp nak tuka pening jugak pk kos.ni sekali dgn rim dpt dapat oke la tu..hehee

MamaEma berkata...

hadiah diguna setiap hari...

nurazzah8 berkata...

Maaf akak tertinggal keretapi...baru baca...walaupun lambat tapi nak ucapkan juga...HAPPY BELATED BIRTHDAY ...

KAK AZZAH8

missSenget berkata...

tahun depan mintk tuka kaler kete plak..

keh3..

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang