Rabu, 25 April 2012

~~~~WW~~~~

Rabu, 25 April 2012

27 ulasan:

ainnoraini berkata...

selamat pagi MP..
saya selalu mcm tu tau..bila teringat terbayang pas tu mesti tersenyum...lagi la kalau teringat kisah dulu2 tau..
tp kalau teringat nk beli brg yg kite suka pas tu terbayang brg tu tp x dpt beli x de senyumnya haha ha kechiwa adalah..

Rozita berkata...

Selalu buat cam tu kalau masa tengah memandu...

Aju Mohit berkata...

boleh tak teringat nk beli set barang kemas, terbayang harganya, tersenyum sebab tak mampu nak beli lagi kakakakakka

ogyep yummy mellow berkata...

ehmmmmmmmmmmmmmmmm... ww ya.... :))))

azi berkata...

MP..saya kalau dalam keadaan macam tu kalau teringatkan kenangan atau perbuatan kita yang memalukan diri sendiri....:)

Ucu Faridah berkata...

teringat2....kisah masa cintan
cintun

terbayang2....mulalah makan x
kenyang,mandi tak
basah sebelah

tersenyum2....rasa mcm nk muda balik jer

last2...zzzzzzzzzzzzzzzz..

ieja amieja berkata...

hehehe..senyum sokmo sorang2..

Nuwairani Ismail berkata...

kite pun asik tersenyum aje skrg...hihih

Kunang-Kunang berkata...

Semoga apa yang terbayang diingatan menjadi kenyataan yang membahagiakan.

Zaitun berkata...

Selalunya kalau macam tu kak Zai dapat green light untuk beli barang yang dihajat.

syiela berkata...

selalunya jadi camtu bila dalam hati ada taman.. sungguh suka...

Nazayiena berkata...

Jgn nanti org ingat apa2 le senyum sorang2.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

HEHE..apa yg kak MP ingatkan smpi tersenyum-senyum tuuu

sal berkata...

hehe kenangan mengusik jiwa..
sesekali teringat2..hehe

Norsalmi berkata...

Biasa la MP..
Kalau teringat peristiwa manis2 tu, mesti terbayang2 kan.. pastu senyum sorang2..

Kata org, org muda yg selalu macam tu.. tapi bagi akak orang lama lagi banyak kenangan manis. Maklumlah, dah lama hidup..

Puan Kutu berkata...

semua org ellau camni kan..lumrah manusia tidak melupakan kenangan yg manis..

zul permatang badak berkata...

kenangan manis amat sedikit, jadi bila teringat,tak akan senyum,......kenangan bercampur-cmpur......
yang pahit lebih banyak.......ha...ha.....ha....

Zareda Norman berkata...

terinduuuuuu :-)

Kasih Salina berkata...

pasti teringat kenangan manis akak ek..huhu..

Acik Erna berkata...

salam mp..share le..he he

Mama Ann berkata...

Mama selalu tersenyum sendiri..teringat masa dulu2..macam orang tk betul aja..

LYAfrina berkata...

hehe... lps tu..msti berangan

ieda berkata...

alhamdulillah allah masih beri kita peluang utk teringat , terbayang dan tersenyum !

Jendela Hati berkata...

eh eh teringat apa tu MP? salam ari kamis...

So Shy Lady (SSL) berkata...

hikihikihik ssl pon tetiba tsnyum.. ntah duk tbyng apa ntah jengjengjeng

S..U..D..@..I..S berkata...

teringat zaman muda2 ke mP

Puteri Nurhayati berkata...

Ni mesti teringat kenangan manis ni. :)

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang