Rabu, 24 Oktober 2012

Bukan WW....Macam budak-budak...

Rabu, 24 Oktober 2012

.

Bila seorang sahabat melihat gambar tuan tanah...terus jer dia kata.."Macam budak2 peluk benda tu"
ok...ni penjelasan tuan tanah....
1. Masa kecik2 dulu, tak de peluang nak peluk benda tu   coz tak de duit nak beli sendiri...
2. Peluk benda tu tak de orang nak marah coz  tak de perasaan...
3.Benda tu diammmmm jer bila kita peluk dan gomol....hahahahaha...
4. Benda tu bukan tuan tanah punya, pinjam dari anak....dah tua2 ni mana sesuai main benda tu...
5. Sesekali seronok jugak berperangai macam budak2...bagi ler peluang tuan tanah melepaskan giannya..
6.Terasa muda sangat bila peluk benda tu....jgn jelessssss ya...kalau nak peluk juga, mehhhh datang umah..ada beberpa ketul benda tu..tak perlu berebut....


pssssttt...ntry ni pun mcm ntry budak2....





39 ulasan:

Deru Ombak berkata...

Hehehe..

Cikgu..
Apa2 pun kan..yang peluk bende tu jugak yang comel. :)

sal berkata...

comel...hati senang melihatnya..

umialya berkata...

sesekali rasa gak nak cam budak2, hihihi

Cikgu Ma berkata...

comel jerr kak...hihi

S! M4T4 C0KL4T berkata...

hihi..kalau js lg la kalau buat camtu trus ada org ckp buang tabiat ke?...kihkih..tapi takpe janji kita bahagia tak gitu ekkk?...

Anum berkata...

comel pe :)

ieja amieja berkata...

sesekali lepas gian pun apa salahnya..bukan ada org marah pun..x gitu??sampai sekarang bear besar sy ada simpan lg tp utk mainan arina laa..:-D

mama ju, berkata...

Moga cikgu sihat dan baik2 saja.
Anak punya ke?

Wak Gelas™ berkata...

wak pon sukak peluk peluk jugakkk.. ahakKss

Rozita berkata...

Tak kisahlah macam budak budak MP.. Nampak kiut dan nampak muda MP bergambar ngan teddybear tu..

syiela berkata...

nampak muda remaja gitu :)

Ucu Faridah berkata...

oohhh ada byk yer...
x nak pinjam tapi nak terus jd hak milik boleh...

Ujie berkata...

Zaman bdk2 buat kita rasa muda je..

♥MAMASYAZA♥ berkata...

betul tu, masa kecik2 dulu, takdenye bear berketul2 camtu, tok ayah pun takmo beli. tapi bila belikan utk anak sendiri, apa salahnya siibu tumpang peluk...hehehehe

Tihara berkata...

as salam,

sekali sekala nk jd cam budak jugak, ape salahnye kan :)

ainnoraini berkata...

mak budak yg comeyyy...

maszull berkata...

assalamuaaikum MP....tak kisah la apa org nak katakan janji bahagia yer x...?

ummiross berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ummiross berkata...

hehehe,,MP best juga peluk benda tu kan, gebu je.

MP ummi singgah nak ucap selamat hari raya Aidl Adha buat MP sekeluarga.

EmbunRosaliza berkata...

comel je MP peluk mende tu

izan mama mia berkata...

mmg..sesekali,..saya peluk juga patung anak..best bawa tidur..hihi

azieazah berkata...

Ehhh tak perlu jadi budaks untuk peluk bear yang comel tuu...

Kamariah Awang berkata...

Dapat jugak melepaskan lenguh yer Mp...

ieda berkata...

ahahha merasa jugak akhirnya MP peluk kann ;)

Ema Blog berkata...

sekali sekalaa..kak..tak apa..

aTieYusof Family berkata...

Macam budak2 pun tetap nampak ayu
kak :)
salam kenal.. singgah sini & follow..
klu sudi follow sy juga ya kak..:)

Ros berkata...

Assalamualaikum MP,

Comel la MP nih he.he...

Amie berkata...

Nampak cutelah peluk-peluk benda tu,... he he heh
Selamat menyambut aidil adha buat MP sekeluarga.

Totie@Tomy berkata...

nampak kak mp cumel..hehe selamat menyambut hari raya aidil adha buat kak mp n family...

Dinas Aldi berkata...

Sekurang2nya tuan tanah masih ok lagi, sesekali saja berperangai macam budak2 tapi saya selalu. Kehkehkeh.

Comel benda yg dipeluk tu, I LIKE :)

ibuintan berkata...

selamat hari raya MP... hehehe peluk la puas2 tak marah pun


masa kecik dulu peluk bantal busuk je ...kan MP

makchaq berkata...

Dua2 nampak comel ja...

Zefa NorAsmara berkata...

Hehehe.. Biarlah mcm budak2 pun, janji akak happy. Kan?

ps: cute sgt yg peluk bear tu.. nampak muda jelita gitew..

Nor Salmi berkata...

Peluklah puas-puas, MP asal hati senang.
Dua2 comel..

Puteri Nurhayati berkata...

Hehe.. comel je. Takpe, sesekali jadi budak-budak apa salahnya. :D

Rinna berkata...

Ekheh.. peluk Cik Ted yer.. :)

Puan Kutu berkata...

sgt comel..suka dgn statement yg 1st tu..:)

Aishah Jahirah berkata...

heheh peluk puas2....xpe bukan budak2 je blh pelukkan...

mama aini berkata...

ehem sama cute tuan rumah dgn mende tu.. :)

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang