Rabu, 3 Oktober 2012

TAK DE TAJUK...

Rabu, 3 Oktober 2012

SUSU FRESH......(pic cilok dari fb)


28 ulasan:

Marya Yusof berkata...

As salam MP,

Lama tak singgah jln2 kat sini ;)

Tgk pulak gambar tu...hahaha... ni betul2 minum shushu lembu ni! hehehe :)

..::..aRe-Na..::.. berkata...

salam akak...heheheee,lawak lah tgk gmbr ni hehheeee..segar sguh kata bdk tu heheheeeeeee

zul permatang badak berkata...

ha..ha...ha..

kak tini (umialya) berkata...

kelakarkan!!!

missSenget berkata...

isk..

memang instant sungguh ni...

eMMe berkata...

perghh!!! sedapnye hisap susu lembu, nyummy... hehehe...

dwaty berkata...

ni barula namanya susu segar...

yan's cottage berkata...

memang segar.....tapi kebersihan harus di jaga kan...tak pasal2 sakit perut pula he heeee......

MystoryPic berkata...

ni baru betul minum susu lembu fresh

Acik Erna berkata...

assalam MP..ni baru betul minum susu lembu

Kazman / Sue berkata...

100% tulen dah ni susunya... heee3x

Nur-nba berkata...

Sedap tu.. fresh..hehehe

Nur-nba berkata...

Sedap tu.. fresh..hehehe

Nur-nba berkata...

Sedap tu.. fresh..hehehe

EmbunRosaliza berkata...

geli geleman akk tgk budak tu isap gitu.... minum susu segar ptt la budak tu pun segar je nmpk hehe

Nor Salmi berkata...

Betul2 segar ni.. hehe.. kelakar..

Kamariah Awang berkata...

Pernah masuk dalam Buletin Utama, MP. Kalau tak silap orang Indon... Tak senonohlah kan?

makchaq berkata...

Makchaq terlepas update blog MP sebab masa datang dulu tak follow.. ni dah follow..
Tapi best jugak sekali sekala datang banyak boleh baca.. yg paling makchaq suka kisah cita2 adik..
Anak no 3 makchaq pun sama, minat polis & apa yg beruniform, tapi masa darjah 3 ada kata dia nak jadi ustaz..
Masuk kadet sampai jadi komander dan ketua kompeni.. punya minat, tapi minat jadi ustaz pun kekal juga..
Dah 2 kali jadi cikgu relief kat SRI masa cuti ni.. Sekolah mintak mengajar terus sepanjang dia cuti.. Tapi budak2 bila cuti nak relax pulak....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

hehe FRESH!!

Aishah Jahirah berkata...

hebat budak ni....tak kena sepak pun dia...

azi berkata...

MP...
ni kat luar negarakan...?

nampak ok aje tengok dia hisap susu tu..mesti dah selalu tu..kalau tak lembu tu mesti dah "marah"..he..he..

Rozita berkata...

Geli pulak tengok aksi budak tuuuu. Ni betul betul fresh milk nih..

syiela berkata...

sangat freshkan :)

Zaitun berkata...

Hahaaa...betul2 fresh dari kilang.

ummiross berkata...

Heheheh..susu dutch lady yang belum di proses tu.hihi..

Rinna berkata...

Susu fresh gitu..hehehe.. nasib baik tak kena kick budak tuh..

mama aini berkata...

ehem..hikk2x..memang fresh !!!..

Raudzah Zahari berkata...

So cute...he..he..

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang