Jumaat, 24 Mei 2013

selamat bercuti..mood happy...

Jumaat, 24 Mei 2013
Hari ni dah mula cuti sekolah..yeaahhhh...
Macam nak lompat2 jer rasanya...
Semenjak dua mnjak ni mmng sibuk sangat...

Dan hari Sabtu 25 hb nanti..
Mp dan famly akan terbang utk cuti2 selama 4 hari...
Dah tak sabar rasanya...kalau dulu pergi ngan laling jer..
Sekarang anak2 ikut serta....hadiah smpena ulang tahun prkahwinan..
Tapi tak de nya nak honey moon  bila anak2 ikut serta..

Tapi Mp dapat cuti sepenuhnya pada mnggu pertama jer..
Minggu kedua, terpksa bertugas..
Kelas Tambahan menanti...
T/jawab yg diberi harus dilaksanakan..

Okehhhhh...selamat bercuti jugak utk kawan2 semua..
Apapun lakukan yg TERBAIK utk diri kita dan keluarga...






23 ulasan:

Aju Mohit berkata...

selamat bercuti kak!! seronoknya bercuti kemana tu? kami ke legoland, family day office aju !!!! yeeehaaaaa

zino berkata...

selamat bercuti.. enjoy..

umi alya berkata...

Selamat bercuti MP.. wowwwwww bestnya MAKAN ANGIN, nak ikuttttt...

Ada berkata...

seronoknyee makan angin..nk pergi jugak..tp bile last minit plan ni seme dah fully booked.huhuhu..anyway selamat bercoootii yea..

Amie berkata...

selamat bercuti mp... selamat terbang!

Nur-nba berkata...

Wah seronoknya.. bercuti ke Bandung lagi ke kak? Selamat bercuti...

azi berkata...

Selamat Bercuti MP...semoga gembira dengan percutian ini..kemana agaknya tu ye...tak sabaq tunggu N3 jalan-jalan MP..:)

mama sara nur berkata...

selamat bercuti
bestkan dpt cuti2 ni

NzA berkata...

Selamat bercuti MP sekeluarga...semoga Allah prmudahkan segala2nya...jgn lupa nza n kwn2 kt sini ye laling.......

Rozita berkata...

Selamat bercuti MP. Cuti ni perlu utk recharge semula mental dan fizikal kita selepas penat bekerja. Tak kiralah bercuti ke mana sekali pon...Enjoy your holidays !!

Zehan Ilyana berkata...

kak mp. lama nya saya tak jenguk blog akak.
sampai dah bertukar layout dah!
cantiknya theme baru kak mp ni!
suka!!!

wah..selamat bercuti ya kak.. :D

Normi Nieza berkata...

wah..bercuti kmana tu?

syiela berkata...

selamat bercuti MP... bestnya hai.. anak saya hat sulong dah terbang ke kampung

Marya Yusof berkata...

As salam kak,

Selamat bercuti-cutian... tetiba rasa seronok jugak! :)) Have fun ye!

eMMe berkata...

salam Kak MP,
jap je 3 hari cuti ...huhuhuh...
dah keje dah ari ni..
tak best nak cuti ngadap anak je...huhuhuhu
over mama dia ni, heeee!
Kak MP mesti cuti sakan kan..huhuhuh.. jeles nye...

IFA Athirah berkata...

sy pulak ade lg 3 assg kna buat.huuuuu..

Nor Salmi berkata...

Selamat bercuti MP. Moga happy selalu.
Samalah kita, minggu kedua dah kena kerja..

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Salam MP,

Selamat bercuti bersama keluarga. Kemana destinasi kali ini

Jemarisuri berkata...

hepi holiday mp..

hainom OKje berkata...

Sekejap dah habis seminggu kan MP!

Chic Na berkata...

selamat bercuti.. selamat terbang & selamat balik. ;)

aTieYusof Family berkata...

seronok nya kak..cuti2 ya...
Happy Holiday kak..:)

Ibu Lala berkata...

Dah nak abis cuti sklh kan. Tak menarik tak menarik.

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang