Khamis, 16 Ogos 2012

Salam Aidilfitri..

Khamis, 16 Ogos 2012

Untuk semua sahabat Mp..
Di kesempatan ini, Mp ingin memohon maaf andai tersilap kata, terguris rasa sepanjang persahabatan di alam maya...
Kalian semua penghibur kala duka,
Pengubat sepi di jiwa,
Umpama bintang penyeri maya,
Sentiasa ada walau tidak pernah bersua muka....

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN


39 ulasan:

QueeN TerataI berkata...

selamat hari raya MP..
Queen pun mohon ampun dan maaf juga yer

Kesuma Angsana berkata...

selamat hari raya ye dari KA sekeluarga

Norsalmi Abdul Rahim berkata...

Selamat hari raya MP
Akak juga mohon maaf jika ada terlanjur bicara

missSenget berkata...

Selamat hari raya kak MP..


kami dtg xnak makan kuih..cuma nk duit raya je..

kekeke..

kak tini (umialya) berkata...

Salam aidil fitri, maaf zahir batin

Norsalmi Abdul Rahim berkata...

Selamat hari raya MP
Akak juga mohon maaf jika ada terlanjur bicara

Hanis Azla berkata...

Salam aidilfitri juga buat akak dan keluarga.. maaf zahir dan batin dari saya.. kak, cantiknya gambar kat profile blog tu.. bergaya sangat.. suka tgk..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

selamat hari raya MP.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

selamat hari raya MP.

Pn Kartini berkata...

Selamat hari raya sis..
Tini mohon maaf juga ya andai ada salah & silap yaa...0-0
:-)

Cikgu Ma berkata...

selamat hari raya kak =)

HeNRieTTa JoSe berkata...

Slmt hr raya buat akk dan famly yea....ampun dan maaf di minta andai ada salah dan silap....

Amie berkata...

Selamat hari raya MP... maaf zahir batin, moga gembira bersama keluarga tersayang!

Dinas Aldi berkata...

Selamat menyambut Syawal & maaf zahir batin dari akak naa :)

syiela berkata...

selamat hari raya kak MP... maaf andai pernah terkasar bahasa dalam komen2 sblm ni

Kunang-Kunang berkata...

Salam MP,

Selamat menyambut hari raya aidilfitri untuk MP sekeluarga. Mohon maaf andai ada silap dan salah semasa berblog.

Akak ambik yer kad raya MP ni nak gantung kat rumah kak ani. Cantik kadnya.

ummiross berkata...

Selamat hari raya buat MP sekeluarga dari ummi sekeluarga.
Ummi pun pohon kemaafan ye kalau ada salah dan silap, terkasar bahasa. Kalau ke Bangi, singgahlah rumah ummi.

azieazah berkata...

SELAMAT HARI RAYA, MP. Maaf zahir batin.

Semoga Syawal kali ini lebih menggembirakan.

Tahun ini sedondon kaler apa agaknya..

jemarisuri berkata...

selamat hari raya MP...maaf zahir dan batin^^..

Acik Erna berkata...

salam MP..selamat hari raya maaf zahir dan batin

zan berkata...

salam aidilfitri,
selamat hari raya..

Puteri Nurhayati berkata...

Yati pun nak minta maaf pada kak Ina sepanjang kita kenal. Semoga bergumbira di hari raya. :)

Kakzakie berkata...

Selamat Hari Raya juga dari kakak. Maaf zahir dan batin selama ada yg tidak kena selama kita mengenali di alam maya ini..

sal berkata...

MP..akak juga ingin mengucapkan selamat hari raya dan nak minta maaf juga jika ada kekasaran dan gurau senda yg berlebihan..yg buruk dari akak, yang baik datang dari ilhamNya..moga ukhuwah berpanjangan dan bermanfaat..

dwaty berkata...

selamat hari raya tuk akk juga...

Ummi Iman berkata...

Selamat hari raya MP. Maaf zahir batin :)

man berkata...

selamat hari raya kak..sila lah datang ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com..heheh

man berkata...

selamat hari raya kak..sila lah datang ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com..heheh

man berkata...

selamat hari raya kak..sila lah datang ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com..heheh

teratai berkata...

Selamat hari raya dr kak teratai admin blog kelip-kelip kehidupan..:)

Marya Yusof berkata...

As salam Kak MP,

Dikesempatan ini Marya & keluarga ingin mengucapkan salam lebaran... Mohon maaf jika ade salah & silap... Taqabbalallahu minna wa minkum...

Insya'ALLAH, Marya akan ke udara lg pd 3 Syawal nnt di MHI TV3... Kalau sempat tontonlah ye :))

inazamri berkata...

salam aidilfitri dan maaf zahir batin dari saya sekeluarga

secangkir madu merah berkata...

Selamat Hari RAya Aidilfitri maaf zahir dan batin MP.. semoga awak gembira menyambut lebaran bersama keluarga dan sanak saudara..

mama aini berkata...

salam aidil fitri dari mama buat MP & family..maaf zahir & batin..

ckLah @xiiinam berkata...

Selamat hari raya MP. Maaf zahir dan batin...

Kak Imun berkata...

Salam Aidilfitri, MP....:)

Deru Ombak berkata...

Selamat Hari Raya Cikgu Dan keluarga.

Maaf zahir batin.. :)

Puan Kutu berkata...

selamat hari raya,maaf zahir batin

Coral Zangief berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang