Rabu, 12 Oktober 2011

CUTI-CUTI MALAYSIA....

Rabu, 12 Oktober 2011
gambar pak cik google

MP AKAN BERADA DI SINI UTK BEBERAPA HARI..MINTA MAAF TAK DAPAT MNGUNJUNGI KAWAN2....

25 ulasan:

Acik Erna berkata...

asalam MP..bestnya..langakawi..

ajumohit berkata...

Nak pesan coklat ngn pinggan mangkuk hihihi

Zefa NorAsmara berkata...

Selamat bercuti MP.. :D

umialya berkata...

nak ikotttttttt

Puan Kutu berkata...

wow langkawi..selamat bercuti kak mp.bawak pulang ole2 ya.haha..

kpah k-poh berkata...

tahun lepas kpah pegi langkawi..rasa mcm nak pegi lagi sebab tahun lepas tu bln 12..hujan..tak dpt pergi byk tempat...hmmmm

ibuintan berkata...

bestnye... nak cokelat!

selamat bercuti MP.. moga hepi di sana

Kak Aya berkata...

bestnya....plan dah lama nak ke sana,. tp sampai skrg belum sampai..nak beli pinggan mangkuk...

ikatankasihku berkata...

syoknyer dia berjalan...selamat bercuti..takecare k

Hanis Azla berkata...

wah bestnya.. selamat bershopping yer..

ainnoraini berkata...

wahhh..MP nak gi langkawai..syokknye...nak shoping ye...

Yati berkata...

Seronoknya pi Langkawi! ^_^

cik aisha berkata...

selamat berholiday...:)

Zaitun berkata...

Selamat bercuti.

EmbunRosaliza berkata...

Selamat bercuti MP, bestnya langkawi, 3 tahun dh akk tak pg huhuhu

azieazah berkata...

Jangan lupa borong cokelat banyak-banyak!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

selamat bershopping MP..

insan_marhaen berkata...

IM pernah ke sana semasa Along masih kecil dulu. Kini ibu_suri ada sebut hendak ke sana lagi.

ibu_suri, bila hujung tahun aje dia ajak pi bawa dia jalan-jalan. macam tau-tau aje dia..

missgee berkata...

Selamat bercuti!!

Dah pernah pegi Langkawai..

Best..best..best..

S..U..D..@..I..S berkata...

selamt bercuti kelangkawi

? berkata...

psst..
wat balik helang sekor untuk TK ye..

sal berkata...

selamat berjalan2..
moga ceria2 di sana..

Yati berkata...

Hi MP! Dah balik dari Langkawi ke? :)

Kunang-Kunang berkata...

Teringat tempat burung helang ni, teringat satu ketika dulu. Bos suruh atend satu seminar, kak ani kata tak nak pegilah.

Bos tanya corning (betul tak ejaannya ni) awak dah cukup ker. Amboi perli pulak dia...

Akhir pegi, naik pening kastam dekat airport bila kami chek-in dengan pelbagai ragam dan barang.

Kenangan indah masa bekerja.

Selamat bercuti MP.

NzA berkata...

Wah, MP cuti ngajar ke pergi kursus kt P.Langkawi..?????

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang