Selasa, 4 Oktober 2011

KEMBALI SEPERTI BIASA...

Selasa, 4 Oktober 2011
SETELAH HAMPIR SMNGGU BERKMPUNG DI HOSPITAL...
AKHIRNYA KEMBALI SEPERTI BIASA..
CUMA SEDIKIT DUGAAN....MNYEBABKAN HATI TAK TENTERAM..
ALHMDULILLAH...ALLAH PERMUDAHKAN SEGALA URUSAN..
KESIHATAN SUAMI SEMAKIN BAIK...

DAH BOLEH SENYUM MEMANJANG...
TIDAK LAGI DIRAGUT KEBIMBANGAN...

gmbr pakcik google

TERIMA KASIH KEPADA KAWAN2 YG PRIHATIN..BERTANYA KHABAR,MEMBERIKAN SEMNGAT DAN MENITIPKAN DOA...MP AMAT MNGHARGAINYA....TERIMA KASIH SEKALI LAGI....


P/s....InsyaAllah...lepas ni Mp dah boleh jenguk ke rumah kawan2...RINDU SANGAT....TUNGGUUUUUU YER....

35 ulasan:

Zefa NorAsmara berkata...

Ibu Yusuf dtg ziarah MP.. insyaAllah, setiap dugaan itu ada hikmahnya. Alhamdulillah, semua sudah baik2 belaka.. :D

Zefa NorAsmara berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zefa NorAsmara berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nuwairani ismail berkata...

alhamdulillah...semoga semuanya pulih seperti sedia kala...

Pia berkata...

"Alhamdulillah....setiap dari kita tentu akan diuji oleh Allah....smga kita selalu ingat kepadaNya.."

ikatankasihku berkata...

syukur, jaga kesihatan..

Kak Aya berkata...

Alhamdulillah..syukur semuanya kembali pulih seperti biasa.

boleh la berblog seperti biasa ye?

ajumohit berkata...

Alhamdulillah dah sihat suami Akak, dpt gmbr kan wajah ceria Akak... Boleh dah nak blogging kembali... Senyum2 slalu

azieazah berkata...

Syukur.

Senyummmmmmmmmm.....!

Fitri Senin berkata...

Tak sihat ke..??? Maaf la baru tau..
Harap sekarang dah sembuh dan boleh berblogging balik..
Happy u come back!!!

EmbunRosaliza berkata...

Assalam MP, alhamdulillah hb dh sihat tu, bolehlah merempit semula di alam maya ini,

ORLANDO AHMAD berkata...

alhamdulillah

Acik Erna berkata...

Alhamdulillah suami MP dah keluar dari hospital..

kpah k-poh berkata...

Alhamdulillah...semuga kembali seperti sediakala lah yaaa...

NzA berkata...

patutlah menyepi....semoga suami MP cpt sembuh...InsyaAllah....

missgee berkata...

Alhamdulillah..
Semoga hidup bahagia dan
ceria selalu ;)

Puan Kutu berkata...

alhamdulillah suami akk sudah sembuh..

Scarlett O'Hara berkata...

Lama juga seminggu di hospital ye.Mudah2an makin sihat lepas ni.

zul permatang badak berkata...

selamat kembali mewarnai dunia blog
dengan catatan riang serta pandangan besemangat baru................kelam dan kabut tidak lagi membelenggu.....

sal berkata...

alhamdulillah...

moga sentiasa sihat dan ceria2 selalu di samping keluarga..

ieda berkata...

alhamdulillah dikk
semoga allah permudahkan perjalananmu :)

Maya Mayana berkata...

Alhamdulillah..semoga terus sihat...Amin

Hanis Azla berkata...

Alhamdulillah.. tumpang lega dan gembira mendengarnya.. semoga kesihatan suami akak akan terus baik hendaknya..

WuMing berkata...

Tahniah... dan harap sang cinta sentiasa sihat dan cergas seperti biasa..

~ yus ~ berkata...

alhamdulillah ya kak....

semoga kesihatannya akan semakin baik...

Yati berkata...

Alhamdulillah, husband MP sudah sembuh. Sakit apa ya hari tu?

kak zmah berkata...

Alhamdulillah....

missSenget berkata...

alhamdulillah...

moga terus di beri kesihatan yang baik..

:)

Pn Kartini berkata...

Alhamdulillah...:)

Seribu rahmat dariNya bila dianugerahkan kesembuhan..:)

Syukur..

azian berkata...

alhamdulilahhh....
semoga semuanya yg terbaik utk MP sekeluarga...aminn

Amie berkata...

alhamdulillah.... bonda kak Amie pesan pada kakak, kalau sabar menjaga orang yang sakit.... besar sangat pahala Allah akan beri, syukurlah suami MP dah sihat....

nyanyisunyi berkata...

Salam MP..
maafkan kak ida..terlepas pandang,tak tahu pun suami MP kena tahan kat wad..alhamdulillah dah ok dn bolah tersenyum semula..mudah2an Allah akan permudahkan setiap perjlanan hidup MP dn keluarga.insyallah

azi berkata...

salam MP..
Syukurlah suami MP dah sihat...besar pahalanya MP, jaga orang sakit ni..tambah2 orang yang syurga kita dibawah telapak kakinya...:)

MP..Maaf ye..saya selalu singgah sini..tapi entah ngapa..komen saya tak keluar...line tak ok kot...

cik aisha berkata...

salam kak...
lama xon9 blog,ya Allah memang ketinggalan saya ni.alhamdulillah.apapun saya doakan yang terbaik utk family akak...:)

S..U..D..@..I..S berkata...

syukran slmt happy2 blogging

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang