Khamis, 22 Disember 2011

CUKUP SETAHUN....

Khamis, 22 Disember 2011

BARU SETAHUN JAGUNG...
  MASIH LAGI BERTATIH...
BNYAK KEKURANGAN...
BNYAK  JUGA YANG PERLU DIBAIKI..

KADANG DIHAMBAT MASA...
KADANG BERSENGKANG MATA...
KADANG DUKA MENYAPA....
KADANG TAWA GEMBIRA...

NAMUN..
MASIH LAGI TERISI...
ADA JUGAK CERITA BASI...
TETAP INGIN DIKONGSI...

HARI INI....
CUKUP SETAHUN BERKONGSI RASA...
BERKONGSI CERITA...
BERKONGSI GEMBIRA...


Terima kasih kepada kawan2 yang sudi menyapa...sudi memberikan pendapat jua nasihat, sudi menitipkan
doa,sudi menjadi kawan alam maya....yang cukup baik, ikhlas walau tidak pernah bersua muka...yang sntiasa bersama saat suka dan duka...yang menjadi penghibur saat lara di jiwa......Sesungguhnya hanya ucapan terima kasih yang mampu dilafazkan....

Dan hari ini jugak...setelah genap setahun, rumah ini bertukar cat agar lebih ceria..(harap2 suka ya..hehehe ini pun  seseorang yg tolong buatkan..terima kasih daun keladi)

SEMOGA PERSAHABATAN ALAM MAYA INI BERTERUSAN...
SAYANG KAMU SEMUA...!!!!!


40 ulasan:

Teenager Housemaid berkata...

wahhh..
bestnye!!!
happy 1st annivesary kak with the alam maya and blogsss!
hehehe..
moga ukhwah dalam alam maya ni tetap berkekalan..
insyaAllah..:)

Gen2Merah berkata...

wahhh, tahun baru semangat pun akan baru kan... setahun dilalui tak d rasai pemergiannya... terima kasi juga kak sebab sudi jadi sahabat saya d alam maya ni..

thanx so much... frenship forever

Woofer Storm berkata...

semoga tahun mendatang ni buat akak jadi semangat nak update entry,insyaallah pasti ada yang menyokong akak dari belakang..

#janji kita tak sakitkan hati orang lain..

Teenager Housemaid berkata...

p/s: akak nye layout baru cun laaa!! :PPP

MulutPayau berkata...

TH...
Dik..terima kasih...sayang adik..!!!!
Akak pun berharap semoga ukhwah ini berkekalan...


Gen2....
Harap2 smngat baru akak berterusan hngga akhir tahun....Terima kasih jugak dik coz sudi mnjdi shabat alam maya akak...

MulutPayau berkata...

woofer Storm...
Terima kasih dik...harap2 akak tak lagi malas nak update ntry...hihihi
Betul tu dik...yg pnting kita tak sakitkan hati orang lain...

ajumohit berkata...

Happy 1st anniversary kak, semoga Akak Akan terus Maju dlm berblog ni...Layout baru ni mmg nmpk kemas Dan cantik

zino berkata...

selamat ulang tahun yg pertama.... terus bertahan terus berkarya...

sal berkata...

laman rumah mayanya dah cantik..

moga keikhlasan berukhuwah berpanjangan dan perkongsian ini bermanfaat untuk diri kita, insyaAllah..

~ yus ~ berkata...

Happy Anniversary untuk blog akak, nampak tambah ceria templatenya..:)

EmbunRosaliza berkata...

Assalam MP, selamat ulang tahun pertama untuk Siratan Hidup, semoga MP masih rajin n terus berblog untuk tahun seterusnya.

kpah k-poh berkata...

semuga suksess dlm berblog.....

Puan Kutu berkata...

dah setahun ekk.hepy annivesary..:)

semoga terus berkongsi cerita!

eMMe berkata...

Salam Kak MP, selamat Ulangtahun ye kak, moga terus sukses! muahs~

ikatankasihku berkata...

marilah kita merapatkan hbgn yg ada =)
happy kenal ngan hakak...

ieja amieja berkata...

salam ziarah dan salam kenal..

x lupa jg happy ulangthn berblogging ye kak..i follow cni..

Aishah Jahirah(cik aisha) berkata...

baru nak tegur...dah berwajah baru rumah blog akak ni...ceria gitu..selmt ulang thn utk bblog ni dan insyaallah moga terus maju lagi..
p/s:terima kasih kak rajin singgah blog saya..;)

Woofer Storm berkata...

selamat malam sis..

#bz ke?harap2 sihat hendaknya.

budak penjara berkata...

wahh..dh setahun er blog akk??dh leh merangkak la ni lau setahun kn??hehe

Kamsiah berkata...

ada buat open table tak sempena setahun bergelar blogger..:)

MulutPayau berkata...

Aju, Sal, Zino, Yus...
Terima kasih kerana sudi mnjadi sahbat maya....

Kak Rosa...
W'salam...terima kasih jua utk akak kerana sudi mnjadi shabat maya..

MulutPayau berkata...

kpah, Puan kutu, eMMe...
Terima kasih...gembira dapat kenal kalian walau di alam maya...

Ikin..
kak Ina pun gmbira dpat kenal Ikin....

Ieja...
terima kasih sudi snggah dan mnjdi sahabt maya...akak dah lama fllow adik...thnks ya sudi fllow akak...

MulutPayau berkata...

Cik aisya...
cukup sthun baru wajah baru...hihhihi
Terima kasih juga utk adik sudi jadi shabat maya akak...

Woofer storm...
Alhmdulillah dik...akak sihat...taklah bizi...tapi tak de idea nak menulis..hihihi

MulutPayau berkata...

budak penjara...
Dik...akak tak nak merangkak...nak berlari terus..boleh ke???? hehhehe

Kamsiah...
open table...?????? hihihihi..kena pikir dulu....

Ros berkata...

Salam Mulut payau,

Pejam celik,pejam celik dah setahun...cepat sungguh masa ni berlalu kan...?harapan Kak Ros semoga Mp terus maju jaya dalam berblog ni...

Teenager Housemaid berkata...

akak! nape blog akak takde cbox ke shotbox ke?
hehehe..
takpela..saya komen kat cni..:p

p/s: sayang akak juga..;p

TwIstiEs*meSti Mau* berkata...

suka la kat akak ni...:)

kpah k-poh berkata...

tumpang tulis sini... http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/12/blogoversary-mulut-payau.html#links

MulutPayau berkata...

kak Ros..
w'salam...mmng betul kak ros..cepat betul masa berlalu...terima kasih...

TH...
adik....shotbox dah kena buang...orng punya...hehhehe...trima kasih dik...

Twisties...
terima kasih dik...

MulutPayau berkata...

kpah...
Terima kasih kpah.....terharu sangat...sayaaaaang kpah...

Dalila Hamid berkata...

selamat hari ulangtahun.. cepat betul masa berlalu....terima kasih sllu singgah blog dela yg merepek2 ni...hee

~ Cik Azz Abu Bakar ~ berkata...

Selamat ulangtahun blog MP.. hehe..

Moga usia blog dan tuannya serta keluarga tersayang akan terus berpanjangan... Amin..

Teenager Housemaid berkata...

oleh sebab akak tak post entry baru lagi..
adik komen kat cni lagi..hehe..:)))

p/s: yup..pujian ibu yg terbaik...:)

Zefa NorAsmara berkata...

Selamat ulang tahun pertama buat blog MP.. seronok singgah blog akak.. :D

MulutPayau berkata...

Dela...
Terima kasih jugak krna sudi jadi shabat maya akak...

Cik Azz..
Amin...Terima kasih ya dik...

TH..
Adikkkkkkk....sayang kamu ketat2...

Zefa..
Terima kasih ya dik...

Acik Erna berkata...

Assalam MP..tahniah dah setahun MP menulis disini..berkongsi apa saja..suka dan duka..teruskan MP..

NzA berkata...

semoga tak jemu2 menulis disini...selamat ulang thn....

MulutPayau berkata...

Acik...
w'salam...terima kasih kerana sudi menjadi shbt maya saya....

NzA...
harap2 begitulah.....t.kasih....

Hanih Borhan berkata...

Selamat ulangtahun! Semoga masih terus b'semangat menulis & b'kongsi... :)

MulutPayau berkata...

Hanih...
Terima kasih dik...

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang