Isnin, 18 Jun 2012

Buatmu Sahabat...ku ada kamu...

Isnin, 18 Jun 2012
Mulai hari ni  sehingga hari Khamis, budak2 exam utk prtghan tahun...
Macam biasa, lepas exam, bnyak kerja yg perlu diselesaikan....
Dan Mp akan mnyepi buat seketika sehingga semuanya selesai...

Pernah dgr lagu Adira- Ku ada kamu????...
Lirik lagu ni memang best sangat... 
Dan lirik lagu  ini Mp tujukan utk semua sahabat  maya Mp...
Walau tak pernah bersua muka...tetapi  terasa amat dekat di hati...
Jua utk seorang sahabat yg Mp sangat sayangi....
Yang sntiasa mngambil berat...dan sntiasa menceriakan hidup Mp...
Sayang kamu semua...muaaaahhhhh...


Adira – Ku Ada Kamu Lirik

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
 
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia  gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan
Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh

Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagiku ada kamu..

TIDAK MUNGKIN DIRI INI MAMPU..
HIDUP TANPA DORONGANMU....

Dan SENYUMMMMMMMMMMMMMM penuh ikhlas utk semua...
InsyaAllah...pnjang umur kita akan berjumpa lagi..



 ^

^

^

^

^

^

^

^




^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Jangan rindu-rinduan tau...!!!!
Opssss ada ke yg rindu nanti??????
Tak nak perasan lahhhhh...
He he he..
Byeeeeeeeee......









49 ulasan:

Zareda Norman berkata...

miss u oledi.. Hehehe

♥MAMASYAZA♥ berkata...

anak2 akak dah exam pun, tinggal nak amik keputusannya aje

Gen2Merah berkata...

moga ketemu lagi ya kak.... see u soon

Aju Mohit berkata...

akak gi umrah ye? kalau ye, semoga selamat perjalanan pergi dan kembali

eMMe berkata...

always miss u Sis!
suke gak lagu Adira tu...
senyuman Kak MP yg sentiasa bermain2 di depan mata ku, hehehe...

cecepat la kembali ya Kak !
tak tahan, rindu lame2, heeee~

HeNRieTTa JoSe berkata...

Slmt bertugas....rietta pown suka lagu tu jugak...

azi berkata...

MP...
Selamat menjalankan tugas.....
Saya pasti merindui MP sebab MP pengomen setia kat blog saya...:)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

mykids dah habis exam..b4 cuti hari tue.

kak tini (umialya) berkata...

ermmmmm :), pastinya kami merindui MP

Aishah Jahirah berkata...

menyepi demi tugas....slmt bertugas kak....suka gak layan lagu tu...hihi

Aishah Jahirah berkata...

menyepi demi tugas....slmt bertugas kak....suka gak layan lagu tu...hihi

Kunang-Kunang berkata...

Salam MP,

Kak ani pun suka lagu ni. Feeling.

Selamat berseboklah MP. Apa nak buatkan tuntutan kerja.

QueeN TerataI berkata...

best laguni. siapkan keeja yg lbh penting dn utama semoga semua berjln dgn lancar

Lynn berkata...

ala...suka sangat lagu nie...suke...

syiela berkata...

Cepat2 habiskan tugas.. nanti dapat berblog lg :)..

moga semuanya berjalan lancar...

Bestkan lagu ni

fadh leyanie berkata...

selesaikan mana yg penting dahulu :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

barula kita tahu akak teacher rupanya =)


semoga ketemu lagi di alam maya ini kak

Hanis Azla berkata...

rindu kat akak juga.. suka juga dgn lagu adira tu..

Rinna berkata...

MP bz tak per.. nanti dah free2 leh berblogging lagi.. kerja diutamakan iye tak.. :)

Pn Kartini berkata...

Kdg2..
bila stress sgt menanda kertas exam students...blog laa tempat leh release..;)
Pe2...mg Akak dipermudahkanNya...Amin:)
Take care sis..

mama aini berkata...

assalam..mama pun suka dengar lagu adira ni..he2x.. miss u 2..

Amie berkata...

Jangan menyepi terlalu lama ye MP sayanggg.... winduuuuu!

NzA berkata...

jgn lama2 menyepi ye MP..mesti nza rindukan MP...apapun slmat menanda kertas, siapkan key in SAPS,dan segala2nya yg brkaitan..amat2 memahami kesibukkan MP krn kita dlm dunia yg sama.....apapun jaga diri...take care dear.....

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum Cikgu ..

Selamat menjalankan tugas. Menanti kepulanganmu di sini.

:)

~ yus ~ berkata...

salam kak MP. Yus mmg suka lagu Adira ni, selamat menjalankan tugas ya, nanti dah selesai jangan lupa update blog....:)

S..U..D..@..I..S berkata...

baru nak minat lagu ni...

dwaty berkata...

lagu ni sesuai buat ibu, guru... dan sesiapa jer yang bersama kita dikala suka mahupun duka... :)

Kesuma Angsana berkata...

suka gak lagu adira ni... slm kenal n dah follow u 466

ummiross berkata...

Mp...jangan menyepi lama2, ramai yang rindu ni...

Mama Gee berkata...

miss u lah sis! :)

Ucu Faridah berkata...

selamat me'raiet' kertas jawapan cikgu MP....

seronok tau kalau sesekali winduw2....

Ati Masrif berkata...

salam MP,

baru tau yg MP ni guru yek

anak2 kita dah lepas exam 2 minggu lepas

lani sekolah depa baru nak mula latihan
sukan...musim2 jerebu ni...haruuu

lieynanilaz berkata...

dah setel semua jangan lupa aktif balik yer kak!!...hehe.

cikceriacorner berkata...

good luck utk anak2 akak..

kdg2 lirik lagu memang menyentuh perasaan..tp lagu adira memang bestkan kak...heheh

L berkata...

hehe. gudluck..=D rindu rinduan.=P

jom layan kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

secangkir madu merah berkata...

jangan biarkan blog mu sepi lama2 ya...

sal berkata...

Selamat bertugas..
moga kita semua diberikan kekuatan dan kebahagian menjalani kehidupan..amin..

sal berkata...

Selamat bertugas..
moga kita semua diberikan kekuatan dan kebahagian menjalani kehidupan..amin..

Norzie hany berkata...

Best lagu ni.Selamat bertugas.

MamaEma berkata...

pasti rindu..ema pun br online hari ni..dah sekarang PM pula akan menyepi...

Ummi Iman berkata...

Askm, salam kenal. T.kasih BW. Singgah sini kembali. Semoga happy2 selalu :)

Dinas Aldi berkata...

Kat sekolah akak dah selesai exam sebelum cuti sekolah haritu. Sekarang sibuk nak sukan la, nak hari anugerah la & nak ujian prestasi pulak, adehhh.

Selamat menanda kertas exam ya!

whitecappuccino berkata...

nak gi mana tu?

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum Cikgu..

Singgah malam..kakya berharap tugasan bereh dengan sempurna. Gud nite Cikgu.

Ros berkata...

Assalamualaikum MP,

Tersentuh Kak Ros dengar lirik lagu ni,terima kasih ya MP tuju lagu ni..eh.ehhh..adakah kak Ros diterima sebagai salah seorang sahabat maya MP nih he.he.he....

Selamat bertugas ya MP....

ERYZA berkata...

selamat menjalankan tugas dan moga dipermudahkan segala urusan

missSenget berkata...

suka jugak dgr lagu ni..

lepas exam ni, bz nk menanda kertas pulak kann.. hihih..

Ati Masrif berkata...

salam

masih bizi ke :)

aizamia3 berkata...

nampak sangat saya lama tak jengah kat sini.. ;)

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang