Sabtu, 30 Jun 2012

Jatuh Cinta Lagi...

Sabtu, 30 Jun 2012
Susahnya bila jatuh cinta lagi...
Terus melekat di hati....
Senyumannya menggoda hati..
Memang tak de pengganti...
Hanya dia yg ku cari...
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Hensem dan cute jer muka dia....

Peminat filem Tamil tentu kenal dgn si Vijay ni...hero terbaik filem Tamil.
Mp sebenrnya bukan peminat citer Tamil @ Hindustan...Tapi suami mmng minat dgn citer Tamil. Astro202 sntiasa ditonton jka dia ada kat umah. Anak2 pun tumpang sekaki...Kadang2 jeles tengok dia orang gelak bila tengok citer2 tersebut...
Jadi, bila kejelesan melanda, Mp pun ngadap jugaklah citer tersebut..
Pertama kali tengok lakonan si vijay...hati terus trpikat..apatah lagi dengan muka yg cute dan hensem..
Kadang2 bukan tengok lakonannya, tapi tengok muka si vijay.....hehehe...



 Manis betul senyumannya.....

Gambar ambil dari pakcik google


33 ulasan:

Aju Mohit berkata...

Hihihi hubby tak jeles ke kak? Kekekeke manis tetap ada kan kak

Norsalmi berkata...

Boleh geng ngan suami akak ni.. suka cerita hindustan & tamil.. Almaklum seketurunan hehe..

Ren Din berkata...

Hikhikhik... dia mmg hensem. Dan Mr. Hubby sye perasan yg org ckp muka dia mcm Vijay ni! Hahaha =P

Jendela Hati berkata...

ayoooo kak, sy pun peminat dia jugak nie... sy lebih suka tonton tamil dr hindustan..

Kamariah Awang berkata...

MP minat ajelah yer, jangan sampai mimpi pulaaaak... hihi... Memang hensemlah...!

sal berkata...

Apabila dah minat..maka kita pun susah nak tukar chanel tv..layan..

mama aini berkata...

assalam MP..dulu mama minat ceta hindustan..ceta tamil ni kurang tenguk..he2x..banyak sgt adegan ganas masa bergaduh !!!..hukk2x..ehem memang bolih tahan ensem juga vijay ni..ahaha..

azi berkata...

Salam MP..
Orang cakap cerita tamil ni best..betul ke?..

mamyharraz berkata...

sy pun suka jugak layan citer tamil nih..sampaikan suami boleh ckp ank kami mcm hero tamil =P huhu

mmg owsemlah citer tamil ;)

♥MAMASYAZA♥ berkata...

alahai byk gak peminat citer tamil. ingatkan en. abah aje, kalo dah ngadap citer tamil, kusyuk aje

Acik Erna berkata...

salam mp..dirumah acik pun sama..suami acik minat sungguh ngan cite tamil ni.tapi di sorang je..anak2 tak suka..acik pun malas nak layan he he

syiela berkata...

Dulu arwah kakak saya suka sangat ngan hero ni.. mmg mengekek bila dia tengok tv..

manis kan :)

jemarisuri berkata...

ala js tak suka citer tamil...hihi..tak blh nk msk geng MP...^^

NoorVictory berkata...

Heee~ sy ngan kwn sy pun minat dia nihh! ;)

Amie berkata...

Antara pelakon lelaki filem tamil, dialah yang kak Amie suka... lakonannya hidup, lagilah kalau diberi watak 'senget' & sedih...hu hu bhuu berlinang air mataku!

ainnoraini berkata...

MP..kite pun suka dia..mmg minat citer tamil niii..suka kalau dia berlakun dgn simran...

Kite geng kannn..huhuhu

Nuwairani Ismail berkata...

huhuh...mcm dah bertahun2 kot tak tengok cite tamil ni.

ieda berkata...

EKKEKE kira hubby MP nie hero tamil dan hindi lah nie ekek ..
akk pun suke mp .. kalau tamil dia pilihan akk selain rajnikhan ;)

zino berkata...

no komen tak minat hehe

Aishah Jahirah berkata...

adoi kak ingat fall in love dengan sape dah td....suka tgk muka jekan kak...heheee

Marya Yusof berkata...

As salam Kak,

Amboi, siap jatuh hati lg! hehee.. Kdg2 layan jgk bile tgk cite Tamil ni... Cara bercakap depa tu bersungguh2 siap dgn lagu & muzik latar belakang tu...ahaks! Mak saya pandai speaking Tamil tau! tetiba teringat kat mak ;))

MamaEma berkata...

akak minta pelakon tamil erkh..ema tak berapa kenal palaokn tamil ni..kecual padayapa tu..hehehe

makchaq berkata...

Salam kenal MP,
Makchaq dulu2 suka... Tp sekarang ni jarang sangat tengok tv cerita2 ni.. dok kena tengok cartoon saja semenjak anak kecik dah pandai tengok tv..

ratu siput berkata...

em mmg ada kan peminat tamil.RS pulak hindustan.tp tu la skang ni pun dah jrg sgt tgk hindustan.kalau citer bebaru ni ramai pelakon baru yg tak kenal.aura dia tak sama ngan hero yg lama.

eMMe berkata...

haaa...hensem2! saya suka pelakon tamil name dia madavan... hensem gak, heeeee~ muka dowang ni lebih kurang je kan Sis...

Sis, thx singgah blog saya...
rindu arh! heeeee~

Mama Gee berkata...

aiyooo hehe
g minat gak layan citer tamil sesekali...tp tak tau pun pelakon2nya...kalo industan ya..ramai gak yg g kenal..hehe

Woofer Storm berkata...

layan juga tamil ni sis,tapi bab lagu tu yang buat sy pening.hehe kalau lagu hindustan boleh tahan lagi.hehee

NzA berkata...

xpernah tgk cerita tamil...he...ttp mmg ute muka hero tu...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

errkk hihi..jatuh minat dgn vijay lak ya..kita dh lama pencen tgk citer tamil kiki

dwaty berkata...

Saya peminat cite tamil... Selalu tgok d tv2 jer coz xde astro... Cuma skrg ni kurg sikit... Coz sabtu ahad keja...

Ensemnya vijay.. Dh lama x tgok dia menari smbl nanyi...

Dinas Aldi berkata...

Oooo nama dia Vijay ah! Ni first time tengok hero ni ha. Rumber hensem!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

saya kureng sikit minat nie tapi adik perempuan saya memang minat giler citer tamil & hindi sampai dah pandai ckp tamil lerrr

Deru Ombak berkata...

Erkk...!!!!

Kakya x pernah tengok movie Tamil.. Ekekekke

Catat Ulasan

terima kasih daun keladi....

 

Copyright © 2013 Reserved to MulutPayau
Design by Cik Kumbang